2Toso- trasa vyzerá super ale čo tam? je tam čo pozrieť? aby sme tam nešli len tak zbytočne (aj keď to nie je nikdy ) Išli by ste asi vrchom, takže by som sa v Krásne pripojil a išiel s Vami odtiaľ..
Aj dátum vyhovuje, víkend by bol super..
qyxza- no, my sme išli na kofolu v Starej Bystrici, len škoda, že ste sa odpojili.. ďalší výjazd by sme sa mohli určite niekde zastaviť aj najesť... Cez víkend by ste mohli?
ja som mimo v sobotu makám a v nedeľu idem na krstiny a s kofolami nieje problém len sa treba vyjadriť chlopi čo kde ako ??? alarm už funguje akže super
qyxza..chcel som sa tam niekde zastavit...ale myslel som ze pojdete s nama na tu Staru Bystricu...a ja Terchovu nepoznam nevidel som tam nikde neaku krcmu....keby ste povedali ze chcete tam sadnut tak bez neakych kecov by sme tam ostali !
Bamma_boy...nehovorim ze zrovna tento vikend....neaky proste..aby sme sa zase nazbierali v hojnom pocte...
mizu...to je fajn ze alarm ide...asi ide koli new baterke ci ? ...
šak jasné, že nemusíme tento víkend...ale tak keby nikto nič nemal na pláne, prečo nie, no nie? za opýtanie nič nedám...ak vidíš, niektorí sú mimo, takže tento víkend padá..
Možno ten budúci..
Samozrejme chcel by som ist v Nedelu ...v sobotu tradicne nemam cas...a po dnesku by som isto ani karovat nemohol ...cize v nedelu mam v plane ist...ak sa nekto prida budem len rad
Ok, tak v nedeľu sa pôjdem odreagovať.. Zajtra izolujem, tak aspoň v nedeľu si môžem oddýchnuť.. Ozvi sa keď pôjdeš, hneď ako výjdeš kopec do krásna, tak tam bývam...takže odtiaľ pôjdem s Tebou..
Dneska planovana Cadca nevysla...najskor vyzeralo pocasie blbo ...a ptm ked uz bolo ok tak nebol cas...a tak reku vecer idem sa previest po KNM ...no a co cert nechcel stretnes starych znamych a ako to dopadlo si uz domyslite
Chvilu po KNM..a potom sme sli pozriet ako zije Zilina...pobehat po meste...nahajik kuknut..a bolo 19.30 a dost kosa...kym sme dosli do KNM zo zastavkov v rudine bolo cez 20.00 a taka zima ze som si dych videl
No takze blizi sa dalsi vikend...cez ktory by malo byt celkom fajn pocasie....preto by som rad spachal dalsi vylet kym sa da...
Ccel by som vyrazit skor ako naposledy..nakolko uz je zimsie a vecer by sme asi zamrzli ....tak by som to dal na 14.00..
ohladom stretnutia a vyrazenia sa este dohodneme ..nakolko niesme vsetci z jedneho mesta/dediny....
je to skoro 100 KM ako som to tu uz raz pisal ...tak dufamze sa nazbierame este viacery ako naposledy...zatial som isty ja a dalsi 3 z KNM a okolia...tak dufam ze sa vas co najviac prida
Chlapi ak bude v nedelu pekne, ak budem doma a ak doma nic nebudem mat, tak pojdem velmi rad. Mal som ist na chatu, ale vzhladom na financne a rodinne starosti, ktore mam na tu chatu s velkou pravdepodobnostou nepojdem. A doma si uz to volno snad nejak spravim. Dufam .
Budem o tejto akcii informovat aj ostatnych, ktori nechodia na toto forum a och ich pocte vas budem informovat .
Tomas, co mas so skutrom?
No hosi ..blizi sa to ...tak tu nedelu teda ideme ..ak bude teda priat pocasie...v co dufam ze bude...takze nasmusi byt strasne vela ...prekonat rekord musime
Ako to spravime tak aby sme sa naraz dohodli podla toho ake bude zajtra pocasie? Misko, ty si taky najfanovejsi , napis tu prosim ta zajtra ci ides alebo nie,hm?