takze,nejaky cas som tu nebol a patrilo by sa mi tu nejakym sposobom zhrnut pocity a poznatky zo zrazu...
V prvom rade by som sa chcel ospravedlnit Alcimu za neprijemnosti,ktore sme mu (a vlastne aj sebe) sposobili ...
Dufam,ze sa to do buduceho roku nejako ututla a ze bude buduca sezona v kempe taka zufala,ze nas tam ten "byvaly policajt" zase pusti... teda,az sa toho vsetkeho zase Alci ujme.
Az nahodou budu pre nas okolnosti nepriaznive,musime sa organizovania dalsej akcie chytit sami a Alciho pozveme ako cestneho hosta

Este je skoro nieco riesit,ale podla mna moze byt 7.css kludne aj na vychode,alebo na zapade a ten policajny trpak nech si s prepacenim _____ oko.
Pravdupovediac,bola by velka skoda prerusit tuto skvelu tradiciu,pretoze vdaka css (bol som na troch) som spoznal vela skvelych ludi,aj starsich a aj mladsich... a velmi rad by som sa s nimi stretaval aj dalej. myslim si ze aj Jarka je toho isteho nazoru... A o nejakych som si upravil mienku

(David a Bandita,ste super ludia a uz sa nebudem rozculovat,ked mi zase nieco zmazete

)
Tento rok bol podla mna tym najlepsim hned z niekolkych dovodov:
pretoze branica ma od smiechu bolela este aj v utorok
ale nie len koli brutalnej zabave,co tam bola 24 hodin denne a este aj 5 dni po zraze tu na fore (vdaka fotkam)
ale aj koli vydarenemu pocasiu,
koli kolone,ktora sa tahala z BA,PE,IL,ZA,ZM (a ja neviem este odkial) za jednym cielom,do Kovacovej
koli partii "vychodnarov" ktori tahali cez celu republiku. respekt
koli perfektne zorganizovanemu a prekvapivo kultivovanemu vyjazdu
ale aj koli darebakom,co tam po nociach vyvadzali lumparne

pretoze bez nich by to mozno nebola az taka zabava...
tento rok bol skvele zvladnuty aj po "multimedialnej" stranke
dakujem chalanom za snahu spravit kvalitne videa a niekedy az profesionalne kvalitne fotky
dufam,ze chapete,co tym chcel autor povedat

sme tu dobra partia..... s vami hocikedy a hocikam,aj teraz