Tak moja jastericka cinska je uz v garazi ...stihol som to tesne pred zapadom slnka a to pri tychto svetlach som fakt rád...bol to pekny vylet a dufam, ze coskoro nieco este vymyslime ....
Som nový (už niesom nový...či?)...ale učenlivý...
Niekdy premýšľam, či nepatrím do blázninca. Potom sa ale rozhliadnem okolo seba a vravím si, že už tam možno som !!!!
Majkoo, nikto na teba nekašle. Zajtra má podľa predpovede pršať a naviac nie každý môže ísť jazdiť vtedy keď chceš Ty. Netreba sa hneď urážať. Ani ja nemôžem na každú jazdu, hoci by som chcel. Dnes si mal možnosť ísť s nami do Štúrova. Asi si ale nemohol. Sleduj fórum a dozvieš sa že možno v nedeľu bude minimále Muška niekde po Slovensku poletovať a ak budeš chcieť, môžeš sa kľudne pripojiť.
Chlapci vidím že ste mali pekný výlet, počasie Vám prialo, čo viac si možno želať Rado nesťažuj sa na cenu halušiek, neverím že boli drahšie ako na Jankovom Vŕšku Ak sa v nedeľu niekam pôjde, tak sa pridám
čauko banda pekný výletík ja som v piatok odskúšal preliečeného tátoša a beťár zapľul asi po kilometri a ostal som stáť baterka total skapala a nová je v reklamácii tak že musí počkať čo je stou novou poraďte niekto dobrú značku motobatérie
Saly podla mna to nebude chyba v baterke ked za studena nastartujes a za tepla uz nie tak bysom hladal chybu niekde inde inducka,dobijanie alebo si tu staru a aj novu baterku vystavil startovanim ,treba to pomerat kolko ma V.
SUZUKI BURGMAN K7,spotreba 3,2 až 3,5L,led brzdové svetlo znak suzuki,nové gripy vo farbe skútra,Yoshimura výfuk+zvod
fliper ja viem že treba zmerať dobíjanie ale pokiaľ nemám dobrú baterku tak nespravím nič, skúšal som baterku z malej fiatky všetko šlo ako malo ale to je niečo iné potrebujem motobaterku odskúšať dnes idem po baterku tak dúfam že to bude v pohode už ma žerú mrle sedeť soboty na riti doma
hned by som šiel ale treba aj makať a tátoš by uz mal byt vyliečený dnes som skúšal novú baterku zatial bez problémov či štartovanie chod motora aj štartovanie ked sa zohreje tak som zvedavý zajtra ideme zmerať dobíjanie držte palce
flipper - v stredu ráno (ak budem živý) som na cestu do Martina istý. Len napíš kade chceš ísť, či Šturec alebo Kremnické Bane, o koľkej sa stretneme a kde.