Áno, stretnutie je o 11:00 a miestnosť je zabezpečená vďaka Tondovi. Práve som bol vonku skontrolovať počasie. Zatiaľ je veľmi priaznivé. Uvidíme čo bude zajtra ráno.
Čaute tak zajtra sa vidíme ja ale pojdem.na aute už som si dal aj nabiť baterku hurá......aspoň že som to nezistil tesne pred odchodom by ma je.....Tak dufam že dojdem.
Tak pozdravujem všetkých, ja som nakoniec v práci, ranná Pekne sa zabavte, dajte foto nech môžem závidieť / a zaslziť / a určite sa vidíme v 2016-stom Hlavne nech je beznehodový
Zdravim vsetkych jednostopych na Sturec...nakoniec sa mi neda,som na vychode a vratim sa az zajtra...zelam vsetkym prijemne posedenie,dalej veseleho Silvestra a stastny start do Noveho roku...vidime sa na cestach priatelia...
Škoda že sa to tu tak skoro ukončilo, ja som prišiel domov z roboty o 15,00 a hneď sme sadli do auta a šli sme na stretko, aspon Tonda sme tu zastihli A Čechov s Igorom , ktorý boli už na odchode.
Zizi tu pizu máš u mňa zdravím Rastíka a Radiho škoda minul som vás o pár minút dúfam že čoskoro sa uvidíme stretko vyšlo v pohode teším sa na najbližšom výjazde , všetkým do nového roku hlavne veľa zdravia a veľa pohody pri jazde bez poruchy
Zizi, domov som dorazil v poriadku, ale až neskoro večer. Absolvoval som pred tým ešte jednu návštevu. Potom už nejako nevyšiel čas na foto a PC.Nič sa však nedeje. Síce opozdene no sú tu :
Dúfam, že sa na záver roku 2016 opäť stretneme už klasicky v Motoreste Šturec aspoň v takom počte ako v roku 2015.
Keď som pred chvíľou zapol PC, mal som v úmysle napísať o tom aké je krásne počasie, suché cesty, svieti slniečko. Treba však priznať, že teplota je niečo pod nulou. To však nie je na prekážku pre zimné jazdenie. Po otvorení fóra, čo vidím ? Zizi provokuje, že vraj na otočku. Keby sa pranostika "Nešťastie nechodí po horách ale po ľuďoch" otočilo o 360°, tak by som mu aj odpísal, že jeho výzvu prijímam. Realita je však neúprostná a neostáva mi nič iné, len smutne pozerať cez okno a snívať o tom ako by sa teraz v slnkom zaliatej krajine jazdilo. Mnohí si položia otázku, "Čo mu bráni ?". Odpoveď veľmi jednoduchá - zdravotný stav (zlomenina). Ešteže je to teraz v zimnom období a nie v plnej sezóne,. To by sa určite k tomu pridružil aj infarkt zo zúfalstva.
Zizi, Bzukomuška je OK odparkovaná v garáži. Nemá s tým nič spoločné. Srdce ? Tak to mi zlomila pred x.. rokmi moja polovička a takým spôsobom, že už sa viac zlomiť nedá. S tým obutím však je problém. Jednoducho nedá sa mi obuť ani tá hrubá fusakľa.
Milo čo sa mi stalo ? Radšej nebudem písať, lebo by sa veľa ľudí muselo smiať. Za mesiac bude snáď všetko OK.