...nakoniec sme boli az dnes

nikto sa nevzchopil iba ja a tomask...hore strasne fukalo stretli sme aj "kolegu"
 nikto sa nevzchopil iba ja a tomask...hore strasne fukalo stretli sme aj "kolegu"  

bolo fajn no co dodat, sak kuknite
 bolo fajn no co dodat, sak kukniteModerátor: Moderators

neslubujem ale ak boh(oco) da na benzin nieco naviac tak pojdem lebo si to platim sam a zistujem ze dost sa vozim:-D a je tu este druhy boh menom pocasiemPershing napísal:Co by si tam mal spravit ?! Ved bud sa chces previezt a s niekym sa stretnut, alebo len kruzit okolo maminej kuchyne!
Ja do MT isto niekedy v priebehu tejto sezony na skutri zavitam,
som zvedavy, ci nejaky martincan dorazi tento rok na zraz do ZV 3.-5. 8. To som fakt veeeelmi zvedavy.
Neslubujte, ze pridete (ako minuly rok, a potom kopa vyhovoriek), len pridite!

Zo zapadu mozno dorazia nejake tie skutre.mPershing napísal:Co by si tam mal spravit ?! Ved bud sa chces previezt a s niekym sa stretnut, alebo len kruzit okolo maminej kuchyne!
Ja do MT isto niekedy v priebehu tejto sezony na skutri zavitam,
som zvedavy, ci nejaky martincan dorazi tento rok na zraz do ZV 3.-5. 8. To som fakt veeeelmi zvedavy.
Neslubujte, ze pridete (ako minuly rok, a potom kopa vyhovoriek), len pridite!