2.CELOSLOVENSKE STRETNUTIE SKUTROV 3.-5.8.2007
Moderátor: Moderators
					Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
	Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- alcatelko
- moderátor 
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
2.CELOSLOVENSKE STRETNUTIE SKUTROV 3.-5.8.2007
AKTUALIZOVANE:
takze od 3.8.(piatok)- do 5.8.(nedela) 2007 bude uz druhy rocnik zrazu vo zvolene...
miesto zrazu: kemp KOVACOVA
vstupne: (bohuzial musi byt) 50sk
ubytko: stany 80sk/os/noc, chatky 900sk/4 osoby
kto ma zaujem o chatku prosim nech da vadiet do stredy 1.8. na zraz@centrum.sk
program:PIATOK: od 16:00 mozny prijazd na miesto
vecer opekacka a grilovacka
SOBOTA: 11:30 odjazd na vyjazd
cestou obed vo zvolene (almada)
presun na letisko cerin
sutaze (sprinty, jazda pomalosti)
navrat do kempu
vecer dalsie sutaze, vyhhodnotenie sutazi,zrebovanie "tomboli"
zas mozeme poopekat
NEDELA: ukoncenie a odjazd
SPRINTY: trat cca 150m,startuje sa po dvojiciach vyradovacie jazdy
triedy: do 50ccm, do 125ccm a open
JAZDA POMALOSTI: trat cca 10m kto prejde najpomalsie bez dotyku zeme vyhrava,vyradovacie jazdy bez obmedzeni...
DALSIE INFO: vedla kempu je bufet,krcma, nedaleko restauracia,salas, kupalisko (vstup 100sk,po 15tej 80sk)
v pripade otazok: zraz@centrum.sk alebo 0907 509 757 prip. icq...

takze od 3.8.(piatok)- do 5.8.(nedela) 2007 bude uz druhy rocnik zrazu vo zvolene...
miesto zrazu: kemp KOVACOVA
vstupne: (bohuzial musi byt) 50sk
ubytko: stany 80sk/os/noc, chatky 900sk/4 osoby
kto ma zaujem o chatku prosim nech da vadiet do stredy 1.8. na zraz@centrum.sk
program:PIATOK: od 16:00 mozny prijazd na miesto
vecer opekacka a grilovacka
SOBOTA: 11:30 odjazd na vyjazd
cestou obed vo zvolene (almada)
presun na letisko cerin
sutaze (sprinty, jazda pomalosti)
navrat do kempu
vecer dalsie sutaze, vyhhodnotenie sutazi,zrebovanie "tomboli"
zas mozeme poopekat
NEDELA: ukoncenie a odjazd
SPRINTY: trat cca 150m,startuje sa po dvojiciach vyradovacie jazdy
triedy: do 50ccm, do 125ccm a open
JAZDA POMALOSTI: trat cca 10m kto prejde najpomalsie bez dotyku zeme vyhrava,vyradovacie jazdy bez obmedzeni...
DALSIE INFO: vedla kempu je bufet,krcma, nedaleko restauracia,salas, kupalisko (vstup 100sk,po 15tej 80sk)
v pripade otazok: zraz@centrum.sk alebo 0907 509 757 prip. icq...
					Naposledy upravil/-a alcatelko v Ne Júl 29, 2007 10:53 pm, upravené celkom 2 krát.

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- alcatelko
- moderátor 
- Kontaktovať užívateľa:
letisko je 10km od zvolena...kemp je plateny...ak sa najdu sponzory tak bude stanovanie zadara a chatky za nejaky polatok...postupne to upresnim...

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- kukolarik
- moderátor 
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Ja budem moct asi len na jeden den, takze to prisposobim programu. Uprednostnim vyjazd a nejake akcie pred sutazami, chlastackou a apsivnou ocumovackou scootov...
Ako mi alci spominal este niekedy na ajr, hlasujem za vyjazd o dlzke cca 60km, niekam do hor, s prijemnou prestavkou dakde na obed. Takze pockam na podrobnejsi program a prisposobim sa.,,

Ako mi alci spominal este niekedy na ajr, hlasujem za vyjazd o dlzke cca 60km, niekam do hor, s prijemnou prestavkou dakde na obed. Takze pockam na podrobnejsi program a prisposobim sa.,,
podpis som si este nenastavil
						- kukolarik
- moderátor 
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
No tolko somrania, vysvetlim, sleduj pozorne.mPershing napísal:Do hor? Preboha, mysli na nas menej kubaturnych! A 60 km? 20km na letisko, 20 km na letisku a 20 km z letiska ti nestaci?
Aj do Brna ste prisli, presli 35 km na vyskovske letisko, hned ste isli nakupovat a ked ste sa vratili, tak po pol hodine ste odisli domov. Tomu hovorite, ze "bol som na zraze?"Sa hanbite bratislavcania!!!
Naco vlastne chces prist, ked nechces sutazit a ocumovat? Ake akcie mas na mysli, ktore mienis uprednostnit?
Okrem teba, vsetci (minimalne ja) mienime ocumovat a fotit skutre inych... Aj tvoju Hondu, ak sa rozhodnes prist a nesomrat.
A ostatni: ratajte s tym, ze ostaneme vacsinou skalni...
Scooter je na vozenie a brazdenie ciest. Preto by som chcel prist a nieco tam zazit, nie prist sa nazrat a chlastat. Sutaze OOK, rad sa zucastnim, no rad by som sa hromadne previezol niekam, nie stravil cely den na letisku a siel domov opaleny... 20km na letisko je malo, co je na letisku, nie je vyjazd a prec ideme kazdy samostatne domov...
Akcie co uprednostnujem som mal na mysli vramci zrazu. teda kedze mozem prist len na jeden den, tak ked napr.: v sobotu budu cely den sutaze a v nedelu vyjazd, tak pridem v nedelu, tak som to myslel...
A to Brno je len dokazom toho co vravim. Prisli sme 200km a nesli sme nakupovat, ale zamenit si peniaze. Potom sme sa previezli na letisko, to bol super vyjazd. No a tam sa nic nedialo, tak sme sa sli do Vyskova najest. Ked sme prisli naspat, pozreli sme co sa dalo a sli sme oklukou cez Seicu domov. Co viac sme mali robit na letisku? pozreli sme scooty, volne zasutazili, qyxza sa predviedol s pozicanym scootom a ? O co som tam este prisiel???
Ale toto tu nechcem riesit, toto je o ALCIho zraze, takze rad pridem, popozeram, zasutazim a verejne navrhujem vyjazd, proste hromadny obed v realnej vzdialenosti od miesta cinu. trasu, cas, vzdialenost a pod necham na organizatorov...
						- alcatelko
- moderátor 
- Kontaktovať užívateľa:
ceny dodam...

- alcatelko
- moderátor 
- Kontaktovať užívateľa:
no ja som na puchoja narval stan,spacak,oblecenie na dva tyzdne,10kg naradia a neviem co este...celkom 40kg batoziny  takze stan a spacak pohoda
 takze stan a spacak pohoda 

- ŠAKUL
- st. skútrista 
- Dátum registrácie: Po Dec 04, 2006 11:13 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Ved ja si tiez beriem stan  a uz som motorku mal nabalenu na mojom Keewayi ARN 125ke asi 13 kg batoziny + stan a plus spolujazdkina ta mala takych 56 kg, takze 9 koniko tahalo dobre , akurt to ze teraz pojde bez spolujazdca tak ARNko to zvladne jak med
 a uz som motorku mal nabalenu na mojom Keewayi ARN 125ke asi 13 kg batoziny + stan a plus spolujazdkina ta mala takych 56 kg, takze 9 koniko tahalo dobre , akurt to ze teraz pojde bez spolujazdca tak ARNko to zvladne jak med  kto by siel pod stan??? nech ich postavime nejak na kope
 kto by siel pod stan??? nech ich postavime nejak na kope  

a uz som motorku mal nabalenu na mojom Keewayi ARN 125ke asi 13 kg batoziny + stan a plus spolujazdkina ta mala takych 56 kg, takze 9 koniko tahalo dobre , akurt to ze teraz pojde bez spolujazdca tak ARNko to zvladne jak med
 a uz som motorku mal nabalenu na mojom Keewayi ARN 125ke asi 13 kg batoziny + stan a plus spolujazdkina ta mala takych 56 kg, takze 9 koniko tahalo dobre , akurt to ze teraz pojde bez spolujazdca tak ARNko to zvladne jak med  kto by siel pod stan??? nech ich postavime nejak na kope
 kto by siel pod stan??? nech ich postavime nejak na kope