2.CELOSLOVENSKE STRETNUTIE SKUTROV 3.-5.8.2007
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
tak to si píš že ak tam budem len ja a ty takmomoo napísal:a kto vlastne tam bude uz v piatok? bo necem tam byt len ja a josto ... bo by ma urcite chcel znasilnit

podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
neskoro...o jednej my volal typek ze uz tam je
a miro sa uz je nedaleko (papka 500m opodial...)
takze uz nam to zacina...keby daco cisla na mna su :
0907 509 757
0949 247 248
0902 880 168
(orange mam stale pri sebe a t mobile a o2 obcas nepocujem zvonit
)

takze uz nam to zacina...keby daco cisla na mna su :
0907 509 757
0949 247 248
0902 880 168
(orange mam stale pri sebe a t mobile a o2 obcas nepocujem zvonit

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Kontaktovať užívateľa:
čafte smradi. akurát sme dojedli ugrilované klobásy, mäsko, a iné haluze. padla flaša borovičky jostoBB ako vždy vypil najviac zbalil 12 ročné "ženy" ktoré povozil na svojom.... ehm tajfune. nálada super. sú tu aj nejakí bratia z čiech no a momoo mi momentálne dýcha do ucha lebo kuká ako píšem tuto správu takže zajtra vás tu všetkých čakáme aspon tých čo môžu prísť PS trošku na kvapká do kšeftu ale do zajtra sa tie mraky rozlezú.
- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
Ahojte vsetci, uz som zial doma ale nedalo saami ostat cez noc. Ak sa nenahnevate hodim sem prve info aj foto
. Zislo sa nas tam dost
nalada bola super a ani programu nic nechybalo. Fotiek mam malo, lebo nie som az tak dobry fotograf, al zato tie najlepsie. Takze BEST SCOOTER 2007 sa stava tento: 
druhy BEST sa stal tento:

nooo a treti zial nemam na fotke... ale oni sa tu coskoro objavia... a urcite budu aj videaaaa
.... a boli aj gumovacky..... a zial aj pady....
KTO NEBOL MOZE LUTOVAT!!!!!
PS: chlapci cesky! (kuřa) ten zvuk tvojho vyfuku mi stale rezonuje v usiach... budes s tym musiet nieco urobit

druhy BEST sa stal tento:

nooo a treti zial nemam na fotke... ale oni sa tu coskoro objavia... a urcite budu aj videaaaa

KTO NEBOL MOZE LUTOVAT!!!!!
PS: chlapci cesky! (kuřa) ten zvuk tvojho vyfuku mi stale rezonuje v usiach... budes s tym musiet nieco urobit

- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
Kuko tato veta
a pady skutocne boli, respektive jeden, ale to si budete musiet pockat na videa. lebo tazko sa to popisuje
slovami.
apropo Kuko kde si zmizol, ved si sa nezucastnil ani jednej sutaze??? Hmmm ved nic to aspon ostali ceny pre nas

myslis ze je na mieste? Vsak si sa sam skoro vyripal a o tom ako Ta vyfackovali konare budem radsej ticho...Co sa tyka padu/ov... kua tak som tam a neviem o nicom??? kto a co sa stalo??? kedy???

apropo Kuko kde si zmizol, ved si sa nezucastnil ani jednej sutaze??? Hmmm ved nic to aspon ostali ceny pre nas

- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Kontaktovať užívateľa:
no páni už som doma
...bolo super a najväčšia zábava až dnes ráno ..aj keď na môj účet
...No alči GT pershing qyxza teraz sa môžete pustiť do mňa !
a očakávam aj nejaké foto ... ja mám len jedno videjko aj to gumovačku pepeho..a "gumovačku" gallegera .... PS: gallegere tis tomu dal
Update: a čo sa týka toho balenia 12ročných báb lubo
nemali 12 ale 16-17-18
.... a ešte že ja som balil
a GT vrzal jednu za druhou 

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
optik, to pravda, neratal som s tak hlbokym strkom, muselm som brzdit aj prednou ale ustal som to v pohode... mne to pripadalo ako beton, no to bol 10 cm hlboky strk...optik napísal:Kuko tato vetamyslis ze je na mieste? Vsak si sa sam skoro vyripal a o tom ako Ta vyfackovali konare budem radsej ticho...Co sa tyka padu/ov... kua tak som tam a neviem o nicom??? kto a co sa stalo??? kedy???
a pady skutocne boli, respektive jeden, ale to si budete musiet pockat na videa. lebo tazko sa to popisuje
slovami.
apropo Kuko kde si zmizol, ved si sa nezucastnil ani jednej sutaze??? Hmmm ved nic to aspon ostali ceny pre nas![]()
![]()
My sme sli len n ajeden den a este za svetla sme chceli byt doma... vy ste mali casu, tak sa tie sutaze konali moc neskoro pre nas... vsak o pol6 sme odchadzali a vtedy to len niekto skusal, ako tobude... no nic, maly organizacny pruser... takze tam sme zmyzli, spolu s Bacilom, Vladym a Ondrisom...