Hlavne chod tam hore a vybav ze nech aspon neprsiiiiii a moc nefuka a ked bude chladnejsie to mi nevadi dufam ze to vyjde ..... ale zenske tak by som sa nenahneval
Ako teraz bez asrandy ano dal som to tam vyhlasit nech tam pridu kuknut ludia aj v hodrusskych novinach mame reklamu a okrem toho sme na kazdom reklamnom stlpe aspon 3 krat
#132Príspevokod užívateľa scrat » Ut Júl 10, 2007 10:07 am
A ja by som len dodal, že kedže idem autom a berem nejaké to náradie lebo budem Scarpovi meniť valec tak bude aj nejaká tá servisná podpora, hlavne pre majitelov číňankov kt. sa trápia ako uvolniť vario
theruck napísal:a kto ide teda somnou ? trnava piestany topolcany pred partizanskym do zarnovice?( ta cesta z partizanskeho do tej zarnovice fakt stoji za to)
ja keby som sa pohol o 9 alebo 10tej z domu tak cez štiavnicu som tam za 1hod a nieco... ODPORUCANIE pre vsetkych: NECHODTE cez kopanice... je tam nenormalna cesta!!! 1.5 metra široka, rozbita a 24 percentne stupanie...
Naposledy upravil/-a x.treme v Ut Júl 10, 2007 12:27 pm, upravené celkom 1 krát.
jj sprinty budu na 80 % zalezi co zatra vybavime na urade a co sa tyka jedenia je to na kazdom co kde a ako ale mozem vam poradit a popripade dat cisla na pizzu a podobne . Prasiatko nebude lebo minuly rok skoro cele ostalo a nieje to 10 krat lacna vec