THeBaNDiT napísal:a co mas za scooter/moto?

Moderátor: Moderators
THeBaNDiT napísal:a co mas za scooter/moto?
Jurajc, iba pripominam...jurajc napísal:Priebezne budem tuto Temu sledovat kto napise, ze pride dam si to do zoznamu popripade napiste spravu mne a nemusite pisat do Temy, ze aj Ja a pod.
Stale si kazdy doniesol sam, co chcel. Alebo si nakupila spolocne nejaka mensia skupinka co sa poznala. Blizko mas obochdny dom, pojdes skutrom, nakupis a potom ugrilujes.pitlo napísal:Iba taká otázka. V piatok bude grilovačka alebo opekačka takže si každý donesie z domu alebo sa urobí dajaký spoločný nákup a tak isto je to aj s pitím. Idem prvý krát tak sa zaujímam čo a ako bude zo stravou a s pitím, nebolo to tu tak som zvedavý.
zozen a mozes urobit...toto nie je motozraz...toto je stretnutie skutristov...XAWIER napísal:To Alcatelko: tento rocnik by vecer mohol byt aj babsky striptiz konecne (ako to na motozrazoch byva). HEHE
ked budes meskat urcite zo dve hodky sa zdrzime na obede...ako kazdy rokTomasARN napísal:medzi 12tou a 13tou ? No tak to aby som sa pekne poponahlal, nech to stiham
alcatelko napísal:a dalsia zla sprava ze zrejme nebudu ani nalepky...nakolko mi chcipol pc kde mam nachystane a na pockanie mi ich uz asi tazko nieto urobi...
Mirec mozes spat u mna, ja budem sam v stane, chrapanie mi nevadi, aspon viem ze hocikedy v noci bude niekto pri mne lezat s otvorenym,i ustami.................len tak na okraj> INDULONU vezmes ty alebo ja?miiireeec napísal:ktorá dobrá duša ma zoberie do stanu ??? (BTW chrápem)