nýtované sa nerátaju...a moja polohovatelna ?? je kde? 69
2.CELOSLOVENSKE STRETNUTIE SKUTROV 3.-5.8.2007
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
-
FastHaly
hh nebol si na autoskole dva motocykle vedla seba asi tazkoXlukas.cz napísal:dobre to bylo
jen ten vyjezd zbytecne dlouhy a taky ste nevedeli ze nemate jet za sebou a zbytecne natahovat kolonu, ale po dvou na stridacku vedle sebe. bylo to chaoticke.
doufam, ze se za rok zase sejdeme.
Naposledy upravil/-a FastHaly v Po Aug 06, 2007 8:00 pm, upravené celkom 1 krát.
-
geetee
a ty na zraze, takzvany ZIPS system, za sebou ale na cik/cak a tak mozes byt vlastne nalepeny na toho pred tebou a ked on zabrzdi tak ty dobrzdis vedla neho a nie do neho. No co, oni sa to nauciaFastHaly napísal:hh nebol si na autoskole dve motocykle vedla seba asi tazkoXlukas.cz napísal:dobre to bylo
jen ten vyjezd zbytecne dlouhy a taky ste nevedeli ze nemate jet za sebou a zbytecne natahovat kolonu, ale po dvou na stridacku vedle sebe. bylo to chaoticke.
doufam, ze se za rok zase sejdeme.
-
FastHaly
-
geetee
-
geetee
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
mne sa ani nezdal dlhý ale to blokovanie križovatiek bude treba vylepšiť ..to mi pripadalo chaotické...a mali by ho robiť ludia čo majú prehlad o trase kade sa pôjde....a vestičky natiahnuť blokeri pre istotu..nikdy nevieš či ťa ten v plechovke pochopí čo sa motáš v križovatke....Ale inak ALCATELKOVI vďaka za zorganizovanie , a ostatní čo neboli vôbec a poprípade to mali len na skok sa môžu hambiť !!! Mi by sme sa mohli tiež že sme neostali na noc ale možno na budúce...Xlukas.cz napísal:dobre to bylo
jen ten vyjezd zbytecne dlouhy a taky ste nevedeli ze nemate jet za sebou a zbytecne natahovat kolonu, ale po dvou na stridacku vedle sebe. bylo to chaoticke......
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.