nýtované sa nerátaju...a moja polohovatelna ?? je kde? 69

Moderátor: Moderators
hh nebol si na autoskole dva motocykle vedla seba asi tazkoXlukas.cz napísal:dobre to bylo
jen ten vyjezd zbytecne dlouhy a taky ste nevedeli ze nemate jet za sebou a zbytecne natahovat kolonu, ale po dvou na stridacku vedle sebe. bylo to chaoticke.
doufam, ze se za rok zase sejdeme.
a ty na zraze, takzvany ZIPS system, za sebou ale na cik/cak a tak mozes byt vlastne nalepeny na toho pred tebou a ked on zabrzdi tak ty dobrzdis vedla neho a nie do neho. No co, oni sa to nauciaFastHaly napísal:hh nebol si na autoskole dve motocykle vedla seba asi tazkoXlukas.cz napísal:dobre to bylo
jen ten vyjezd zbytecne dlouhy a taky ste nevedeli ze nemate jet za sebou a zbytecne natahovat kolonu, ale po dvou na stridacku vedle sebe. bylo to chaoticke.
doufam, ze se za rok zase sejdeme.
mne sa ani nezdal dlhý ale to blokovanie križovatiek bude treba vylepšiť ..to mi pripadalo chaotické...a mali by ho robiť ludia čo majú prehlad o trase kade sa pôjde....a vestičky natiahnuť blokeri pre istotu..nikdy nevieš či ťa ten v plechovke pochopí čo sa motáš v križovatke....Ale inak ALCATELKOVI vďaka za zorganizovanie , a ostatní čo neboli vôbec a poprípade to mali len na skok sa môžu hambiť !!! Mi by sme sa mohli tiež že sme neostali na noc ale možno na budúce...Xlukas.cz napísal:dobre to bylo
jen ten vyjezd zbytecne dlouhy a taky ste nevedeli ze nemate jet za sebou a zbytecne natahovat kolonu, ale po dvou na stridacku vedle sebe. bylo to chaoticke......