PRIEVIDZA
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
no vyjazdf do rudna uspesne za nami, bolo nas mam dojem 28
myslim ze celkom dobre cislo, povozili sme sa pobavili
az na jedneho curaka co mal citroen C3a blokoval polku skutristov, ty co ho predbehli tak im sa uslo len vynadanie, teda aj mne, smial som sa mu do oci a tymto ho srdecne pozdravujem a nech sa mu dari, nezabudnem mu ale ze zavolal policiu a vraj oghrozujeme premavku, svina, pak chlpaty seckych skontrolovali a bol pokoj
teda mna nie ja som moc rychly, snad zajtra mi mailom poprichadzaju fotky a potesim vas nimi
weeeej

- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
no boli ste tam videl som vas ale... evidentne kopa z vas nedodrziavala pravidla ktoré tam mali a podla aj mojho nazoru boli situácie ked ste tú bezpečnosť ohrozovali, jazdit po trave pomedzi auta tak ze vyhadzuje sutre a travu po autách,vela nechybalo a mohli ste sa pozrazat medzi sebou, na to .ebat, vasa vec, ale neviem co za xuja tam mal nejaku zltú rárohu ktorá len hučala a nešla, strihol si to pomedzi ludi dost rýchlo, kusok od brehu nádrže ku tomu mostu co tam je a po ceste mu odpadol komplet vyfuk, ina hamba... a tie reči okolo toho potom...dobre som sa zabavil
podpis som si este nenastavil
- woowoo
- cyklista
- Dátum registrácie: Pi Aug 01, 2008 3:43 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Tak toto poznám kupil som scooter a na druhý deň ma predbiehal dajaky k...t a zadkom auta to napalil priamo domňa.
Odporúčal by som každému šoférovi aby si viskúšal na týžden motorečku a hneď by pochopil že to nieje len tak a hlavne na tých skvelých cestách.
Sama jama sami kanál a iné koniny a ja som občas naozaj rád že to zvládnem udržať keť ma obieha blbeček 5 cm odomňa!
Odporúčal by som každému šoférovi aby si viskúšal na týžden motorečku a hneď by pochopil že to nieje len tak a hlavne na tých skvelých cestách.
Sama jama sami kanál a iné koniny a ja som občas naozaj rád že to zvládnem udržať keť ma obieha blbeček 5 cm odomňa!