Moderátor: Moderators
ja som siel domov, sak som sa ponahlal do prahy (a chvalabohu som dosiel domov hodinu pred lejakom), a inak jaka prihoda? ja si na ziadnu nepametamBamma_boy napísal:Bandit komixy nemajú chybu![]()
GeeTee radšej skoro ráno zdrhol, lebo by sa mu niečo stalo..
![]()
Ešte nejaká hláška - excuse me? - ROVNO!!Proste kto nebol, môže len ľutovať
Ani GeeTeeho príhoda o zapálenom číňankovi nemala chybu..
O tom čínskom Kinroade, čo sa vznietil po zistení, že sviečka dáva iskru, načo chlap rozbil svoje auto a nejakého Passata..geetee =) napísal:ja som siel domov, sak som sa ponahlal do prahy (a chvalabohu som dosiel domov hodinu pred lejakom), a inak jaka prihoda? ja si na ziadnu nepametamBamma_boy napísal:Bandit komixy nemajú chybu![]()
GeeTee radšej skoro ráno zdrhol, lebo by sa mu niečo stalo..
![]()
Ešte nejaká hláška - excuse me? - ROVNO!!Proste kto nebol, môže len ľutovať
Ani GeeTeeho príhoda o zapálenom číňankovi nemala chybu..
doktor tvoj prispevok ma uplne dojal, si moj vzor ku ktoremu vzhliadam s velkou uctou a indulonoudoktor napísal:Takze...uz som vytriezveny, oddychnuty a v pracovnom procese....bolo tam kao na dovolenke - slnko, baby, voda, pivo, motorky, gril, malo spanku...veci co mam rad
![]()
![]()
otazne je, ci na buduci rok este nejaky zraz bude, prinajmensom pod Alciho vedenim, lebo sobotna prihoda asi nemala najlepsi vplyv na jeho dusevne zdravie, no.....uvidi sa ci sa Alci pozviecha a nieco zorganizuje alebo nas vsetkych posle do ....... (to nemozem napisat,lebo bude bananas)![]()
Nasiel som svoje druhe mladsie ja v Napsterovi, to by clovek neveril ze na druhej strany republiky rastie uchylny labuznik ako ja![]()
![]()
A tie hlasky co tam vznikly - doktor nestriekaj mi na psa, alebo - co to zviachas v pyskoch ?