kedy budete pri Chocholnej-Velčice?asi tak? Lebo by som sa pridal,možno.
PEUGEOT SATELIS 125 COMPRESOR,14,9KW,2009,GPS GARMIN,FULL HD CAMERA,KUFOR GIVI,pneu-MICHELIN CITY GRIP ...nádherné a pohodové výjazdy našim krásnym Slovenskom...(ale aj českom,poľskom,maďarskom...)
Ukončenie moto sezóny 2014 Bojnice-Handlová,cca 300 motorkárov,exhibičná 20km jazda a pekný dážď...
Prílohy
PEUGEOT SATELIS 125 COMPRESOR,14,9KW,2009,GPS GARMIN,FULL HD CAMERA,KUFOR GIVI,pneu-MICHELIN CITY GRIP ...nádherné a pohodové výjazdy našim krásnym Slovenskom...(ale aj českom,poľskom,maďarskom...)
Pista: Akurat to riesim s Mikym ale je v nocnej a ze mi da vediet okolo pol noci ci pojde...ja by som isiel...ak nebude rano prsat o 5:00 tak pojdem...v noci a este za dazda sa mi neda ist pri mojich svetlach...musim byt ale o 16:00 nazad v ZV
Som nový (už niesom nový...či?)...ale učenlivý...
Niekdy premýšľam, či nepatrím do blázninca. Potom sa ale rozhliadnem okolo seba a vravím si, že už tam možno som !!!!
SSE : to by bylo fajn kdyby jste jeli. Dejte vedet tady na forum a pripadne at Miky pise pistovi sms na mobil , jeho tel. cislo ma
Dejte vedet kde by jste se pripojili.
Termín stretnutia mi vôbec nevyhovuje. Preto navrhujem nasledovné : z Bytče do Serede máte podľa googla 150 km a 2:36 hod. jazdy. Zo Zvolena je to najkratšie 152 km a 2:25 hod. jazdy. Mne sa dá ísť najskôr o 7:30 hod. Čiže stretnúť sa môžeme v Seredi. Teda ak budete súhlasiť.
Zajtra je môj plán nasledovný : 7:30 na benznke Shell pred Metrom vo Zvolene, odtiaľ starou cestou smer Nitra a Sereď. Tam sa buď stretneme s tými čo pôjdu z Bytče alebo to strihneme smer Gabčíkovo. Rýchlosť jazdy - primeraná
V P.B. hmla sa trha vypada že bude pekne alebo pre zahraničie
hesky teplata bez zmeny 12,C',
Cesty vlhke až mokré.
Jazdci bez hranic a kamaráti ja to musím bohu žial dnes odpiskať.
Pekne si to užite a posielajte foto na forum.
Dobré ráno, Horný Hričov 12 stupňov, tma Bruno škoda že Ti to dnes nevvšlo, ale všetci pevne veríme že sa v okolí Gabčíkova náhodou vyskytneš ako Miki na Kohútke