Scooter show 2007
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
theruck, dúfam, že tie prejazdy Piešťanmi, alebo Topoľčanmi nechceš absolvovať presne podľa navrhnutého itinerára
ako bludička mestom po cestách III. triedy..
Aha, až teraz som si všimol položku "Náklady: 314EUR" som si najprv myslel, že to je trasa pre skúter a vidím,
že to je pre AeroTaxi...
ako bludička mestom po cestách III. triedy..

Aha, až teraz som si všimol položku "Náklady: 314EUR" som si najprv myslel, že to je trasa pre skúter a vidím,
že to je pre AeroTaxi...

Tak už zasa nič.
- ferencciko
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Jún 01, 2007 11:14 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Asi skôr pôjde michal(OliverCPI) ..s ním sa mám ísť dneska o 14:00 aj voziť ...takže s aho opýtam že čo a ako a potom sa dohodneme nejako cez ICQ alebo cez SS že kde sa budeme vo zvolene stretávať ... lebo ja zvolen bohvieako nepoznámmPershing napísal:George prid, dam ti previezt
Jostob, zo ZV len asi ja, Alcatelko asi autom, mozno pojde bud Busido, alebo jeho brasko OliverCPI z Lupce...
Pojdem cez Stiavnicu a do Hodruse pridem zhora...

podpis som si este nenastavil
- george
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
- Kontaktovať užívateľa:
vylet
theruck :
Ja som si pisal s lukasom ze pridem do trnavy a odtial pojdememe.
Takze kludne sa mozme stretnut viacey, povedy kde, kedy... ja to mam z MA trosku dalej aby som vedel vypadnut skor... a na takom mieste aby som trefil...lebo ja nejak TT nepoznam... bol som tam iba na tom zahajeni sezony...
Ja som si pisal s lukasom ze pridem do trnavy a odtial pojdememe.

Takze kludne sa mozme stretnut viacey, povedy kde, kedy... ja to mam z MA trosku dalej aby som vedel vypadnut skor... a na takom mieste aby som trefil...lebo ja nejak TT nepoznam... bol som tam iba na tom zahajeni sezony...
podpis som si este nenastavil