Moderátor: Moderators
chybou bolo vyjst na strk... Po tejto chybe si sa (dufam) naucil, ze strk je v zakrute najvacsi nepriatel (omnoho vacsi nez trebars mokra cesta), lebo predne koleso sa ihned odporuca a zoberie so sebou motorku aj jazdca okusit makkost maticky Zeme. Treba vzdy sledovat, ba az sondovat povrch pred sebou, ale to casom pride same od seba... Snad si si uz svoju smolu vycerpal a odteraz uz len vela stastnych kilometrov...KlonK napísal:nesiel som ani rychlo neviem, vysiel som na strk a smyklo ma v zatacke, nech povedia iny z ineho pohladu, aspon zistim kde som chybu spravim.
ja som po dlhej dobe presiel na bicygel a prve co bolo tak na konci panelaku odkial som vysiel bol vysoky obrubnik a hned som si netrofol ho skocit (po tolkych rokoch) a chitil som prednu, no brzdny ucinok nulovy, narazil som do obrubnika, nohy mi spadly s pedalov, pistalami som ... do hrazd na prednom kolese a hlavou cez bicygel na travumomoo napísal:noo a este ak presiel z bicykla na scooter tak s panom bohompretoze brzdy su opacne .. ako kazdy iste vie