Moderátor: Moderators
No olej budem meniť,a kvapaliny je akurát.tebe to robilo vždy ked si išiel okolo 100km/h.,asi po 15 kilometroch? dnes mi to vobec neurobilo.Speeder napísal:Hmm, mne urobilo presne to isté jeden deň, na druhý deň tiež a potom to skapalo. Výsledok, zadretý piest výmena válca, piesta a ojnice.
Možno ale u teba to bude iné, kukni ale preistotu hneď olej a chladiacu kvapalinu. Mne práve voda zmizla a prehrialo sa to
Avobec ti to ani nenaskočilo? zadrel si motor?Speeder napísal:Presne robilo mi to asi tak po 10-15km ked sa motor zohrial akcelerovalo to na 100km potom take divne hucanie z motora a kleslo asi na 80. To urobilo asi 5x a bol pokoj bo som isiel tych 80-90 asi 20km. Potom na druhy den po 15km mi to urobilo znova ale uz skapalo a koniec
všetkého je dosť.ale dnes som sa pýtal kolegu že čo to može robiť.povedal že asi karburator nestíha podávať šťavu,tak preto občas nejde .že treba vyčistiť karbec.tak neviem čo mám robit.asi začnem rozoberat kapotáž,aj ked neviem kde sa tá vec nachádza :-ňdolar100 napísal:olej, chladiaca.... su?