15.03.2009 - z Bardejova do Svidnika za serpentinami

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

15.03.2009 - z Bardejova do Svidnika za serpentinami

#1 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ne Mar 15, 2009 11:39 pm

Tak dnesne pomerne teple pocasie (aj ked inac sa na to budeme pozerat v lete, ak v zdravi dozijeme) nenechalo chladnym ani mna... Po tom, co som dopoludnia asistoval Petke1 ako priatel na ICQ ohladom pocitaca, zmyslel som si, ze bolo by hriechom zahodit takyto slnecny den. Otazka akurat bola, ktorym smerom? Smer Stala Lubovna ma dnes nelakal. Smer Presov som siel minule (a vymrzol). Takze smer Svidnik, podla toho, ako daleko sa mi bude chciet. A ej veru chcelo sa mi az do Svidnika, ba aj trochu dalej. Ale nepredbiehajme.

Obrázok

Vytiahol som Aprilku z garaze, nastartoval, nechal zahriat a zatial som zavolal priatelke ohladom toho, kedy k nej mam prist... potesila sa, ze jej volam (musim castejsie), termin urceny na 16:45 az 17:00. Takze som mal pred sebou nejake 3 hodiny na pozitok v jednej stope.

Cesta do Svidnika ubiehala v pohodicke, tempo v obciach 60 tachometrovych (55 real), mimo obce 90-100 tachometrovych. Cestou som sa zastavil na Niznej Polianke, jednak aby som si to malicko nafotil (ako dokaz) a jednak vypustit prebytocnu kvapalinu.

Obrázok

Priroda sa este neprebudila, je to take nezive, take puste... nadrz je vypustena.
Obrázok

Pokracoval som smerom na Svidnik, dnes som si tam spravil fotku s pamatnikom.
Obrázok

A kedze sa neviem rozhodnut, ktora je krajsia, tak tu je dalsia:
Obrázok

Pokracoval som dalej cez Svidnik k nedalekym svidnickym serpentinkam... cestou cez serpentinky smerom od Svidnika sa na mna nalepila nejaka miestna Felicia, darmo, nemozem sa zrovnavat so styrmi kolesami na studenom asfalte... ale na vyjazdoch som jej az nemiestne zdrhal (aj ked sa chlapik ci chalan snazil).
Po absolvovani serpentiniek som sa otocil a podho nazad opat cez ne... V Svidniku som si ich kruhovy objazd presiel rovno dvakrat, ved predsa tu nie som kazdy den, a potom pekne turistickym tempom 60/90-100 nazad do Bardejova. Nabehana vzdialenost: 78km

V Bardejove sa pridal shobull a trosku sme pobehali po meste (ja 24km). Tu je akurat fotka, ako vyzera jeho AragonGP aj s nahodenym zadnym pridavnym blatnickom:
Obrázok

Den to bol velmi pekny, nelutujem. Skoda, ze sa pocasie ma zhorsit, ale snad tu bude uz coskoro teplejsie pocasie, ved o tyzden uz mame jar. A verim, ze dnesny den ste vyuzili aj ostatni takto prijemne, ako ja.
(o piatej som bol samozrejme pri priatelke)

edit: malicko som doplnil nazov topicu
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

jurajc
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Okt 22, 2008 9:55 am
Skúter: CPI Aragon 50 zmena Piaggio Typhoon 50 T

Re: 15.03.2009 - do Svidnika za serpentinami

#2 Príspevok od užívateľa jurajc » Ne Mar 15, 2009 11:50 pm

Pozeram pekna prechadzka :) . Ja som mal tiez, ale inu drobcovi po lieky do lekarne. :(
Uz sa tesim, ked bude slniecko viacej svietit pretoze u nas vcera pekne a dnes prsalo.
uz 10600km tak zase jazdim ;) tak som to po 10r. dotiahol na 19000km.
Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.

Užívateľov profilový obrázok
THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

Re: 15.03.2009 - z Bardejova do Svidnika za serpentinami

#3 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Po Mar 16, 2009 1:08 am

tak dnesny (vcerajsi) vylet si cenim o to viac, ze sa ma zhorsit pocasie (prsat) a na stvrtok momentalne predpovedaju dokonca toto (mam na mysli najma severovychod):

Obrázok
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

Napísať odpoveď

Návrat na "Východné Slovensko"