Vytiahol som Aprilku z garaze, nastartoval, nechal zahriat a zatial som zavolal priatelke ohladom toho, kedy k nej mam prist... potesila sa, ze jej volam (musim castejsie), termin urceny na 16:45 az 17:00. Takze som mal pred sebou nejake 3 hodiny na pozitok v jednej stope.
Cesta do Svidnika ubiehala v pohodicke, tempo v obciach 60 tachometrovych (55 real), mimo obce 90-100 tachometrovych. Cestou som sa zastavil na Niznej Polianke, jednak aby som si to malicko nafotil (ako dokaz) a jednak vypustit prebytocnu kvapalinu.

Priroda sa este neprebudila, je to take nezive, take puste... nadrz je vypustena.

Pokracoval som smerom na Svidnik, dnes som si tam spravil fotku s pamatnikom.

A kedze sa neviem rozhodnut, ktora je krajsia, tak tu je dalsia:

Pokracoval som dalej cez Svidnik k nedalekym svidnickym serpentinkam... cestou cez serpentinky smerom od Svidnika sa na mna nalepila nejaka miestna Felicia, darmo, nemozem sa zrovnavat so styrmi kolesami na studenom asfalte... ale na vyjazdoch som jej az nemiestne zdrhal (aj ked sa chlapik ci chalan snazil).
Po absolvovani serpentiniek som sa otocil a podho nazad opat cez ne... V Svidniku som si ich kruhovy objazd presiel rovno dvakrat, ved predsa tu nie som kazdy den, a potom pekne turistickym tempom 60/90-100 nazad do Bardejova. Nabehana vzdialenost: 78km
V Bardejove sa pridal shobull a trosku sme pobehali po meste (ja 24km). Tu je akurat fotka, ako vyzera jeho AragonGP aj s nahodenym zadnym pridavnym blatnickom:

Den to bol velmi pekny, nelutujem. Skoda, ze sa pocasie ma zhorsit, ale snad tu bude uz coskoro teplejsie pocasie, ved o tyzden uz mame jar. A verim, ze dnesny den ste vyuzili aj ostatni takto prijemne, ako ja.
(o piatej som bol samozrejme pri priatelke)
edit: malicko som doplnil nazov topicu