30.07.2009 - male stretko a vylet k rybnikom pri Lipanoch

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

30.07.2009 - male stretko a vylet k rybnikom pri Lipanoch

#1 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Št Júl 30, 2009 1:20 pm

Organizujeme maly vyjazdik (teda ako pre koho maly, ja to mam 45km :D) k rybnikom pri Lipanoch.
Stretko je v Sabinove pri Bistre (krizovatka ulice Komenskeho a Bernolakovej) a okolo pol piatej popoludni (dnes).
K rybnikom je to nejakych 11km. Mapa trasy: kliknut sem

Momentalna ucast:
XAWIER
jeho kamos
ja (s mojim bratrancom ako spolujazdcom)
shobull

Ak by mal niekto zaujem, kludne nech sa prida, je to nenarocna akcia, tempo podla najpomalsieho, ziadne preteky.
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

Užívateľov profilový obrázok
THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

Re: 30.07.2009 (dnes 16:30) podte s nami k rybnikom pri Lipanoch

#2 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Št Júl 30, 2009 9:31 pm

vylet sa uskutocnil a vydaril, idem si hodit sprchu a potom sem napisem a hodim obrazky... :)

...

Takze: XAWIER sa mi dnes ozval, ze idu dnes kuknut tamojsie rybniky, ze ci sa nepridame... Velke sance som tomu nedaval najma potom, co som sa dozvedel, ze sa tam chcu vybrat okolo piatej popoludni (v tom case uz zvyknem byt pri priatelke). Ale dnes som si vybavil priepustku a tak bola cesta volna... :) A pribalil som si aj bratranca Marka (aby sa cez prazdniny nenudil a mal aj nejaky zazitok) ako spolujazdca a shobulla ako wingmana.

Do Sabinova na miesto stretnutia sme dorazili s 12-minutovym predstihom, a to sme sa pocas cesty na scootroch aj prestriedali... :)
Obrázok

XAWIER bol o chvilu pri nas a netrvalo dlho a dorazil aj jeho kamos Laci... sli sme si sadnut na kofolu do nedalekeho Bistra, zatial co Laci sa siel prezliect z pracovneho, kedze sa prave vratil z prace.
Obrázok
Obrázok

Po skonzumovani kofoly (medzicasom sa pridal aj Laci) a prebrani zalezitosti trebars ohladom Alcatelkovho zrazu sme sa pobrali k rybnikom... cez Sabinov sme sli spolu, potom sme sa maxiky oddelili, aby sme netvorili velku prekazku na pomerne vytazenej ceste. Pockali sme sa v Rozkovanoch, netrvalo dlho (tak 3 minuty maximalne) a chalani boli pri nas...
Obrázok

Zobral som Laciho na testovaciu jazdu na maxiku (posluzilo bratove XC), a nemozem povedat, ze by sa mu to nepacilo... :) Po navrate k zvysku skupiny sme pokracovali k jazde k rybnikom... Vedie k nim polna cesta, ktora nie je kvalitativne napodiv zla, ale je velmi zaujimavo zvlnena, co ocenil moj jediny tlmic vzadu, ktory si pocvivil pod tarchou mna a spolujazdca (bratranca). :) Ale verim, ze to prezil bez ujmy (tlmic, bratranec sa nestazoval :D).

A tu sme uz pri rybnikoch, ludia sa kupali, vladol tam pokoj (az na obcasny prejazd vlaku nedaleko). Pocasie velmi pekne, aj na pokrocilu hodinu (17:45) bolo prijemne teplo.
Obrázok

Laci a jeho scooter z dalekeho vychodu, jeden z prvych, a furt jazdi! Vsimnite si specialny predny tlmic... koleso sa pri tlmeni resp. brzdeni ponara do vnutra scootra...
Obrázok

A dalsie fotky z rybnikov...
Obrázok

Cestou nazad sme sa zastavili este na SHELL-ke, potreboval som dotankovat (priemerna spotreba od posledneho tankovania - vzhladom na tempo a predoslych 55km so spolujazdcom vyslo velmi prijemnych 3.71), doprial som scootru V-Power 95 (vraj ma cistiace prisady a vraj bude o nieco malo nizsia spotreba, tak sa necham prekvapit), cenovy rozdiel pri natankovani 7 litrov je mizivy (12Sk).
Obrázok

Nasledovala cesta Sabinovom, pocas ktorej sme stretli oprotinamiduceho scootristu na chameleonovej Aprilii, dalej v centre nas obehli dve motorky nie prave najbezpecnejsim sposobom; chalani sa odpojili a my sme pokracovali domov. Cesta dedinkami prebiehala vo velkej pohode, aut minimum, pocasie krasne, teplota idealna, proste to nemalo chybu. Celu akciu hodnotim velmi pozitivne, skoda, ze sa nikto z vas ostatnych okolosabinovcanov nepridal...

...snad na dalsej akcii podobneho razenia sa stretneme viaceri. :good:
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

Napísať odpoveď

Návrat na "Východné Slovensko"