10.08.2010 - pri Xawierovi na kofole s novym ucastnikom

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

10.08.2010 - pri Xawierovi na kofole s novym ucastnikom

#1 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ut Aug 10, 2010 9:45 pm

Hned na zaciatok sa chcem tak trochu ospravedlnit Damovi555, ze sme nesli na kofolu do Kamenice, ale kedze sla aj priatelka (a brat nevozi spolujazdcov), nebolo mozne zobrat Xawiera... Kofola v Kamenici sa zorganizuje neskor... :)

Takze podme k dnesku: Dnes bolo pekne pocasie, tak som si povedal, ze by sme mohli opat ist kuknut Xawiera do Sabinova, kedze on nemoze prist k nam (lebo nema pojazdny scooter :%) :)). A reku zoberiem aj snubenicu, dlhuje mi nejaky ten vylet a dnes mali byt vhodne podmienky (nizke riziko dazda). Kratko pred obedom kontaktujem Mimu, vyhovuje, ok. Kontaktujem Xawiera, nema nic ine na plane, ok. Bratovi do toho tiez nic nevoslo, tak nic nam nebrani vo vylete... az na pocasie, akosi sa zacinaju vytvarat tazke kopovite mraky... No zariskovali sme a pocasie nas podrzalo... pekne slnecno, nie horuco. :) Do Sabinova sme sli po dedinach (teda nie cez Presov).

Cestou sme pekne otestovali komunikatory (zisiel by sa treti), je to velmi uzitocna pomocka... :) Po navrate domov som bol este v meste natnakovat, velmi pekna spotreba 3.64, takze celkova spokojnost... :) Snubenici sa vylet pacil, tak dufama verim, ze to nebol jej posledny... :)

Na zaver par fotiek :)

vlavo Xawier, vpravo Shobull
Obrázok

Mima, moja snubenica
Obrázok

a tu som i ja :)
Obrázok

Xawier (podla jeho slov vyzera, akoby bol opity :))
Obrázok

Pred odchodom na cestu domov...
Obrázok
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

Užívateľov profilový obrázok
Damo555
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
Kontaktovať užívateľa:

Re: 10.08.2010 - pri Xawierovi na kofole s novym ucastnikom

#2 Príspevok od užívateľa Damo555 » Ut Aug 10, 2010 9:59 pm

Ale nič sa nestalo veď ako hovoríš v Kamenici dáme kofolu aj inokedy a aj tak dnes som mal nabitý program od rana som stale niečo robil ale času bi som si na teba bol našiel...Dufam že bude Prešovsky zraz tohto roku tak keď prideš tak dáme kofolu tam :) A v Kamenici sa môžeš zastaviť kedykoľvek :)
Obrázok
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad

Napísať odpoveď

Návrat na "Východné Slovensko"