V sobotu 31.8.2013 klub Free Brothers zorganizoval turisticku akciu 300 kilometrov Slovenských. Všetko to začalo o 10:00. Stretli sme sa asi 30-35 jazdcov na rôznych motorkách (mal som najmenší obsah a keby ste vidiet tie pohlady

) a všetko nam vysvetlili. Dostali sme registracnu kartu so záchytnými bodmi. Išlo o to dostat sa na určene miesto a doniest dôkaz ( fotku, bloček,magnetku, prívesok..) a museli sme sa vrátit do 17:00. Trasu si každy zvolil sám, čím dalej tým viac bodou. Na cestu sme sa vydali o 10:25 z PO ja na Piaggiu 125, Yamaha Virago 750 a Burgman 650. Trasu a tempo som udával ja ako hlavný vedúci

našej skupiny. Zvolil som nasledovnú trasu Margecany 2b, Gelnica 2b, Špišska Nová Ves 2b, Dobšiná 3b, obed v Helpe, Brezno 5b, Mýto pod Ďumbierom 3b a Čertovica (Motorest) 3b. Potom sme sa po dialnici vrátili do Hanisky pri Prešove na vyhodnotenie. Spolu cca 370 kilomertov a vítazných 20 bodov, získali sme hlavne ceny za najväčší počet bodou v stanovenom čase

Prišla aj skupina s väčším počtom bodou ale hodinu a pol po limite.
Akcia sa mi velmi páčila, rodinná atmosféra, skúter išiel ako píla, v celku teplé počasie a hlavne krásne zákruty na Čertovici a Dobšinnej. Velkým motorkárom som ukázal že aj s malým gašparkom sa dá spravit velké divadlo. Vyhral som poukážku 10e na nákup v Yamahe,oživovací krém na plasty a cukríky Harley Davidson.

Spravil som za deň cca 400km čo je môj rekord na tomto približovadle. Neskôr doplnim fotky