) a všetko nam vysvetlili. Dostali sme registracnu kartu so záchytnými bodmi. Išlo o to dostat sa na určene miesto a doniest dôkaz ( fotku, bloček,magnetku, prívesok..) a museli sme sa vrátit do 17:00. Trasu si každy zvolil sám, čím dalej tým viac bodou. Na cestu sme sa vydali o 10:25 z PO ja na Piaggiu 125, Yamaha Virago 750 a Burgman 650. Trasu a tempo som udával ja ako hlavný vedúci
 ) a všetko nam vysvetlili. Dostali sme registracnu kartu so záchytnými bodmi. Išlo o to dostat sa na určene miesto a doniest dôkaz ( fotku, bloček,magnetku, prívesok..) a museli sme sa vrátit do 17:00. Trasu si každy zvolil sám, čím dalej tým viac bodou. Na cestu sme sa vydali o 10:25 z PO ja na Piaggiu 125, Yamaha Virago 750 a Burgman 650. Trasu a tempo som udával ja ako hlavný vedúci   našej skupiny. Zvolil som nasledovnú trasu Margecany 2b, Gelnica 2b, Špišska Nová Ves 2b, Dobšiná 3b, obed v Helpe, Brezno 5b, Mýto pod Ďumbierom 3b a Čertovica (Motorest) 3b. Potom sme sa po dialnici vrátili do Hanisky pri Prešove na vyhodnotenie. Spolu cca 370 kilomertov a vítazných 20 bodov, získali sme hlavne ceny za najväčší počet bodou v stanovenom čase
  našej skupiny. Zvolil som nasledovnú trasu Margecany 2b, Gelnica 2b, Špišska Nová Ves 2b, Dobšiná 3b, obed v Helpe, Brezno 5b, Mýto pod Ďumbierom 3b a Čertovica (Motorest) 3b. Potom sme sa po dialnici vrátili do Hanisky pri Prešove na vyhodnotenie. Spolu cca 370 kilomertov a vítazných 20 bodov, získali sme hlavne ceny za najväčší počet bodou v stanovenom čase   Prišla aj skupina s väčším počtom bodou ale hodinu a pol po limite.
 Prišla aj skupina s väčším počtom bodou ale hodinu a pol po limite. Akcia sa mi velmi páčila, rodinná atmosféra, skúter išiel ako píla, v celku teplé počasie a hlavne krásne zákruty na Čertovici a Dobšinnej. Velkým motorkárom som ukázal že aj s malým gašparkom sa dá spravit velké divadlo. Vyhral som poukážku 10e na nákup v Yamahe,oživovací krém na plasty a cukríky Harley Davidson.
 Spravil som za deň cca 400km čo je môj rekord na tomto približovadle. Neskôr doplnim fotky
  Spravil som za deň cca 400km čo je môj rekord na tomto približovadle. Neskôr doplnim fotky

vidim ze Pišta na burgmane uz ma nove vacsie plexisklo
  vidim ze Pišta na burgmane uz ma nove vacsie plexisklo