Hmm... na nedeľu hlásili krásny čas, tak sa mi Xawier ozval, či niekam nevybehneme. Ja som to mal v pláne, a keď nadhodil tému Červený Kláštor, nebolo ma treba presviedčať. Bratm sa nezúčastnil (problémy s baterkou), zato sa k nám pridal nový človek - Jozef na Aprilii Pegaso 650 Factory. Nikomu ďalej sme túto akciu neposúvali, nakoľko sme mali v pláne svižnejšie tempo v kopcovitom teréne... (edit: jo, teraz rano to vyznelo arogantne, ospravedlnujem sa

Počasie nám spočiatku prialo. Stretli sme sa v Ľubotíne, Sabinovčania od Sabinova, ja od Bardejova. Dohodnutí sme boli na 14:00 a ako oni, tak i ja sme prišli presne naraz! Vo videu to bude vidieť.

No prišli oblaky a trocha sa ochladilo. Takmer v cieli cesty ma vystrašila kontrolka rezervy, z dvoch dielikov to začalo blikať na nule... a to som pôvodne predpokladal, že s benzínom vystačím až domov... Tak sme sa pustili do hľadania najbližšej pumpy. Tú sme našli o 9 kilometrov v Spišskej Starej Vsi. Do 14-litrovej nádrže mi vliezlo 10 litrov, takže 4 litre by mi s prehľadom vystačili aj na cestu domov. Priemer: 3.67, dosť som predtým behal po meste.
Keď už sme boli v S.S.V., skočili sme aj na poľskú stranu... viac vo videu.
Cestou nazad sme sa zastavili na kofolu v Červenom Kláštore. Kofolu nemali, Coca-Cola bola OK. Obsluha pekná, WC čisté, vonku začalo popŕchať... Tempo počas cesty domov preto nebolo vražedné, aby nebolo vražedné. Spotreba podľa palubáku: 3.3-3.4

V Ľubotíne sme sa rozlúčili a padal som domov. Honda šľape krásne, človek sa prizabudne a ide 130, ani nevie, ako...

Nasleduje 17-minútové video, verím, že neohrniete nos.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=feICVGVncu0[/youtube]