Zaujimavosti na trase
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- Dusan
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Feb 21, 2014 2:16 pm
- Skúter: TGB Bullet 125 RS
Zaujimavosti na trase
Ahojte chystam sa na tuto trasu (zalezi na pocasi) http://maps.google.sk/maps?saddr=Ko%C5% ... ls&t=m&z=9
Ma niekto nejaky napad pripadne postreh, na ktorom zaujimavom mieste by som sa mohol cestou zastavit (pofotit nieco), alebo ktorej cesty na trase sa vystrihat lebo je v zlom stave,pripadne zvolil som dobru trasu ?
Ma niekto nejaky napad pripadne postreh, na ktorom zaujimavom mieste by som sa mohol cestou zastavit (pofotit nieco), alebo ktorej cesty na trase sa vystrihat lebo je v zlom stave,pripadne zvolil som dobru trasu ?
- radopcx
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Júl 09, 2013 9:07 pm
- Skúter: žiadny
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Zaujimavosti na trase
Dušan.Rozhodne odporúčam obíst panelovku z Teplíc tadeto: https://goo.gl/maps/gFr7P
A kedy sa chystáš?? Prišli by sme ta do Blatnice pozriet.
A kedy sa chystáš?? Prišli by sme ta do Blatnice pozriet.
- illegal
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: St Feb 05, 2014 6:44 pm
- Skúter: Honda PCX 125 2013
Ked nemusis ist do Revucej, tak to zober cez Dobsinsky kopec a po ceste sa mozes zastavit pri Telgartskom viadukte: http://motoride.sk/w/1039/telgartska-sl ... ensko.html
A usek Saca-Jablonov nad Turnou je podobna nuda ako dialnica (sama rovina, vela kamionov, mpr 70-90 km/h). Zaujimavejsie je obist to severne cez Malu Idu, Medzev a Krasnohorske podhradie. Dlho som tadial nesiel, takze neviem v akom stave je asfalt, ale podla streetview to vyzera byt OK
A usek Saca-Jablonov nad Turnou je podobna nuda ako dialnica (sama rovina, vela kamionov, mpr 70-90 km/h). Zaujimavejsie je obist to severne cez Malu Idu, Medzev a Krasnohorske podhradie. Dlho som tadial nesiel, takze neviem v akom stave je asfalt, ale podla streetview to vyzera byt OK

- Dusan
- st. skútrista
Uvidime, Krasnohorske podhradie nie dakujem raz stacilo, ta znacka nerovnost vozovky 10km, som skoro tlacil skuter tak to triaslo. OK prehodnotim to, uvidim vsetko zalezi od pocasia....
- KRAES
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Feb 21, 2014 2:25 pm
- Skúter: KEEWAY SilverBlade 125EFI
- Kontaktovať užívateľa:
Zdravím, v Rožňave by som sa rád pridal, stačí mi kedy, a budem sa snažiť prispôsobiť.
KEEWAY SilverBlade 125EFI - od 4/2014 = 21 950km; spotreba od 2,53l do 3,3l/100km; sviečka Denso Iridium Power; 12V zásuvka; variátor Polini Maxi Hi-Speed 6ROL; GSM ALARM; BLUE LED Backlight ;
- illegal
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: St Feb 05, 2014 6:44 pm
- Skúter: Honda PCX 125 2013
Je to mozneDusan napísal:Uvidime, Krasnohorske podhradie nie dakujem raz stacilo, ta znacka nerovnost vozovky 10km, som skoro tlacil skuter tak to triaslo. OK prehodnotim to, uvidim vsetko zalezi od pocasia....

- Dusan
- st. skútrista
Podla vsetjkeho idem zajtra o 6:30 z domu. Mam otazku vie niekto o schopnom ubytovani v Martine priatelna cena a hlavne bezpecne parkovanie pre skuter ?