Prekvapenie zrazu (skokan roka): Porkyyy (keby som bol vedel, tak prisamvacku mu vytlacim diplom

Vysvetlenie: vo svojom Focusovi ma tolko a tak paradne zladeneho tuningu, ze na sprinte trhol i bratove XC300i (pre upresnenie, od vymeny valcekov a remena (za Malossi Kevlar) to bratovi zrychluje trosku horsie (valceky su 17g podla Malossi katalogu, a povodne tam boli 18g), lebo som ho na sprinte dal aj ja so svojou 250ccm, co sa v minulosti nestavalo), fakt sme kukali jak puci

Skoda, ze Damo s kamosom neboli pritomni na jazdach pomalosti a sprintoch, to bolo na celej akcii asi najzaujimavejsie...

Pocasie nam velmi pekne vyslo, to za oplatku, ze minuly rok nas sprsalo jak macky...

Ak nebude moje internetove pripojenie proti, pridam sem este dnes fotky... a ked sa dostanem k optike, tak pouploadujem na youtube aj jednotlive jazdy pomalosti a dva sprinty (HD kvalita, mozete sa tesit).

* samozrejme na obhajobu uvadzam, ze ked sme na zraz prichadzali, ta cesta bola iba prašná... no a kym sme boli pri hale, cestari ju poliali (zrejem aby sa neprasilo), cim sa zmenila na cestu spinavu zablatenu, no pre nase lesknuce sa vozidla hotova pohroma...