Moderátor: Moderators
ano 18.4 vRožnavaMiky1 napísal:Stred zdraví Východ. Pred chvíľou som dorazil domov. Niekde pri Poprade sme sa stratili, lebo mňa zajali zelení mužíčkovia a odľahčili moju peňaženku a moju Bzukomušku na minimálne 800 kilometrov. Potvoráci jedny.Vďaka všetkým za dnešnú jazdu. 18.4. by sme sa mali vidieť v Rožňave.
áno,Damo555 napísal:V Prešove mi zdravili dvaja skutristi, niekto odtiaľto ?
V sobotu som bol v Herlanoch, neodvazil som sa priatelku tahat tak daleko, predsa len prva jazda snou na skutri. Musim ju setrit aby som ju nevylakalTHeBaNDiT napísal:ty, Dusan, nejdeš? Nevyhovoval ani jeden termín?(nepodrypujem, len sa čudujem)
tak to je náhoda, ja som svoju priateľku tiež zobral na prvú dlhšiu jazdu - práve LačnovDusan napísal:V sobotu som bol v Herlanoch, neodvazil som sa priatelku tahat tak daleko, predsa len prva jazda snou na skutri. Musim ju setrit aby som ju nevylakal
a za čo ťa skasírovali?Miky1 napísal:...niekde pri Poprade sme sa stratili, lebo mňa zajali zelení mužíčkovia a odľahčili moju peňaženku a moju Bzukomušku na minimálne 800 kilometrov. Potvoráci jedny.![]()
teba za čo skasírovali?sejco napísal:miky no smola aj mna minule skasirovali ked som siel k waikikovy no co uz...