CHATA-zraz 31.8-2.9.2007
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
CHATA-zraz 31.8-2.9.2007
Tak ako som pisal chata sa nachadza 3km od dediny Banske je to pekna samota v lese,cesta je super na zajazdenie,cena za celu chatu na jednu noc je 1400 sk takže cely vykend vyjde na 2800 sk je tam komplet vybava a postele samozrejme komu nevyhovuje cely vikend može príst aj sobotu určite pride Fokus a madmax,okolie prešov,bardejov je to vzdialene 28 km od KE a 45 km od PO,7 km od chaty je gejzir v Herlanoch pozyvam chlapov z celeho okolia istu učast treba nahlasit do dalšieho tyžna aby sme vedeli na čom sme tešime sa na každeho bude super
http://www.lesy.sk/showdoc.do?docid=143 ... TOKY_5.jpg[/img]

- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
Ked bude pocasie a dost ludi (aby sme neplatili dvaja), tak idem. Inak treba porozmyslat, ci by nestacila 1 noc...napr. zo soboty na nedelu, pretoze ked pojdu ludia, ktori nie su zarobkovocinny, nebudu si to moct dovolit a nepojdu vobec.
A este aby sa nestalo to, ze vopred objedname, bude prsat a nikto nepride. Da sa to potom zrusit? Alebo treba objednat 2-3 dni dopredu, ak sa teda da.
A este aby sa nestalo to, ze vopred objedname, bude prsat a nikto nepride. Da sa to potom zrusit? Alebo treba objednat 2-3 dni dopredu, ak sa teda da.
Kymco Xciting 300i
- XAWIER
- st. skútrista
Jasne, ze Focus pojde, sak on je lider naseho timu, alebo inak povedane manager. Vsetko zabezpecuje...zrazy, telefonovacky a pod.dr.snake napísal:ja asi pridem len ce3z den aby som nemusel platit....haahah....focus pride? bo jak on nedojde ta nejdem.....

Doktore, ty mas prachu dost, ty to cvaknes za nas!!!
Kymco Xciting 300i
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
co by ste chceli od pomaly invalidaXAWIER napísal:Jasne, ze Focus pojde, sak on je lider naseho timu, alebo inak povedane manager. Vsetko zabezpecuje...zrazy, telefonovacky a pod.dr.snake napísal:ja asi pridem len ce3z den aby som nemusel platit....haahah....focus pride? bo jak on nedojde ta nejdem.....
Doktore, ty mas prachu dost, ty to cvaknes za nas!!!

pozn a co si nesiel na siravu na zraz?
podpis som si este nenastavil
- XAWIER
- st. skútrista
Sak prave, invalid, ktory ma nasporeny na ucte pekny balik penazi a je zabezpeceny do dochodku. SIS ta preverila doktoredr.snake napísal:co by ste chceli od pomaly invalidaXAWIER napísal: Jasne, ze Focus pojde, sak on je lider naseho timu, alebo inak povedane manager. Vsetko zabezpecuje...zrazy, telefonovacky a pod.
Doktore, ty mas prachu dost, ty to cvaknes za nas!!!j.. vam?

Kymco Xciting 300i
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
Ja pridem urcite a uz sa na vas tesim.vikend pred xatozrazom este xceme navstivit bandita a shobula na jarmoku in bardejov tak sa stretneme aj tam.mohli by sa dostavit aj skutriky z okolia a pripadne by som ix ukecal na xatu tiez.napr G sa dlho neozval.viem ze su aj nejaki ludkovia vo vranove aj st.lubovni atd.k jarmoku bude samostatna tema.teda spolieham sa.zdar
podpis som si este nenastavil
ja som dal iba termin ked sa zhodneme na jednej noc tak je to v pohode /napr. od soboty rana do nedele večera/ ked napr. budeme siedmy tak to vyjde po 200 sk za jednu noc to zrušenie keby hlasily zle pocasie zistim v pondelok dam vediet ako to budeXAWIER napísal:Ked bude pocasie a dost ludi (aby sme neplatili dvaja), tak idem. Inak treba porozmyslat, ci by nestacila 1 noc...napr. zo soboty na nedelu, pretoze ked pojdu ludia, ktori nie su zarobkovocinny, nebudu si to moct dovolit a nepojdu vobec.

- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
Caute chatari.Som trosku zaneprazdnenejsi skutrista ale....mam to stastie ze mam vlasnu chatu v Kavecanoch-sucha dolina,ale presovcatam by viac asi vyhovovala chata rodicov-ta je v Obisovciach v kopci nad svinkou.A do tej sa dost investovalo takze je v lepsom stave.Akurat vsetky vikendy su obsadene-chodia tam rodicia(utekaju z mesta),ale myslim ze okolo 3.9.idu vonku na dovolenku.Prezistim a mozno nieco zorganizujem.Jedine v com by mohol nastat problem je ze som pomerne cerstvy otec 5 tyzdnovej malej,ale to si zariadim....
- XAWIER
- st. skútrista
Rspeed: vitaj. Nam je to jedno ci to bude jedna alebo druha chata. Je vyhoda, ze je tvoja a nemusime to dopredu objednavat. Ide o to, aby sme mohli z chaty urobit nejake vyjazdy.
Co sa tyka nas, partie, tak nemaj obavy, vsetko sme partaci bez agresivnych sklonov
hehe. Inak mas pekny scoot. Tak zatial caw.
Co sa tyka nas, partie, tak nemaj obavy, vsetko sme partaci bez agresivnych sklonov

Kymco Xciting 300i