Ukoncenie motosezony 2007 sirava(sobota)
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!

musime si to zopakovat este niekedy...inac my presovcania sme domov dorazili niekedy okolo 9 tej (cize strasna zima a tma)
cez dargov sme presli este ako tak za vidna a potom uz nekonecna cesta 60kilometrovou rychlostou...
nas zlaty DonMartin musel zdrhat domov a tak som ostal JA, FOCOUS a jeho 70ccm liatina

inac este jedno verejne ospravedlnenie vodicom ktorych som celou cestou oslepoval dialkovymi svetlami

hej a ujo xavier sa mohol tiez pridat..urcite by si nebol posledny

a do sabinova pojdeme..neviem este kedy ale aj tam treba ukoncit sezonu

mas pravdu teraz ked mi to slape tak tazko sa zastavim len ta zima by este mohla pockatXAWIER napísal:No fasa, ze vam to vyslo a ze Focusovi scoot vydrzal. Obdivujem vas, ze ste v tej kose isli. Dufam, ze nebudete chori. Aj trasa bola dobraaa 200 km
Vidim, ze Filip uz ma novu motorku..taze parada, snad sa pride ukazat do SB.
Ale aj tak ste tu sezonu "neukoncili", lebo sa bude jazdit dalej..aspon mensie vzialenosti a poobede ked je este celkom pekne a teplo. JA jazdim stale (no na vacsie vzialenosti uz nie).
Miso: Vidim, ze ti zachutilo vozenie po tom tuningu v lete. Predtym si skoro nic nejazdil a teraz podnikas tolko vyjazdovLen tak dalej
///tema je zamknuta, ak ju chcete odomknut, kontaktujte ma pomocou Sukromnej spravy - THeBaNDiT