Ja si myslim, ze kazdy si moze kupit hlavne presne to, co chce. Sme dospeli ludia, dokazeme si zratat 2+2 a vieme do coho ideme. Ja napriklad mam vek aj schopnosti na to si spravit vodicak na velku motorku, ale chcel som 50cc a mam ju. Okolnosti chceli, ze som sa na nej este dostatocne nevyblbol.Ked sa rozhodnem si kupit cosi vacsie, tak si 50cc necham - minimalne pre frajerku. Ale zalezi, ci to ma aj clovek ako hobby (vtedy sa peniaze moc nerataju), alebo si kupuje presuvatko na leto, aby usetril na benzine, alebo nema na auto, alebo cokolvek. Pokial si to kupujete ako vozitko do mesta, kde viac ako 80kmh jazdit aj tak nemozno, tak 50cc je najlepsia alternativa. Pokial je ten clovek ale aspon trosku srdcom motomaniak, ze sa chodi vozit len tak pre radost, tam uz si moze vyberat.. bud bude mat vytubovany 2T v style need for speed od kotucov, cez vyfuk, plasty, motor az po ciapocky na ventiloch kolies, alebo si kupi teda minimalne tu 125ku, ci spravi vodicak na vyssie kubatury.. cize kazdy ma daku story, horsie je ked sa dvaja rozdielni kategoriou zacnu o niecom presviedcat..
Cize mozno teraz bude generacia co budu z runnera 125ky robit 200ku..
A z 50cc - 70cc bude domenou 15rocnych..
(•ω•)(^v^)(•ω•)..TapaTalked with my Hacksung..(•ω•)(^v^)(•ω•)