Presov: Focus po vas tuzi.
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Xawier XC je tazsie aj oproti konkurencii(15-25kg),a este aj vysoke sedlo,ty mas aspon tu vyhodu,ze si vysoky,ale vsetko je otazka zvyku,s parkovanim si casom zvyknes ako ja, budes to mat v podvedomi,ze akym sposobom neparkovat,skusis 250-tku,a uvidis ci si trufnes na 500-vku tam pocitaj s este vacsou vahou min. o 20-25kg,ale neboj sa ved tazisko je nizko.Take chopre maju aj 260-300kg,a ludia ich kupuju a vozia sa na nich,tak neboj sa. 

- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
Pekne si to rozanalyzoval. No ja som pisal, ze mi namerali 80-ku, nie ze som v skutocnosti aj isiel. S tymi kmh som opatrny, lebo viem ze skoro vsetko rychlosti skresluje a nic nemeria uplne presne. Ja davam rozpatie 70-75 kmh.THeBaNDiT napísal:no, ehm, tych 80km/h, neviem-neviem... mohli sme skusit dat na nejakom zraze test maximalok... ide o to, ze mne na plny plyn da nejakych 75 tachometrovych, ale podla GPS je to 60km/h (real) a podla Felicie 65km/h... tak ak Ti namerali 80km/h podla Felicie, tak:
1.) vasa Felicia meria inac nez nasa Felicia, vysledok: isiel si pomalsie nez 80km/h
2.) obe Felicie meraju rovnako, vysledok: isiel si takych 75km/h real
3.) Tvoji kamosi urobili pri merani chybu a totiz ze sli rychlejsie (priblizovali sa), teda namerali viac... vysledok: isiel si menej nez 80km/h
4.) siel si zo solidneho kopca plny plyn, teda mohol si ist real 75-80km/h
Zaver: az sa najblizsie stretneme na scootroch, zapoziciam vam jednotlivcom GPS a otestujete si maximalku a presnost tachometrov, ziaden problem.
Kymco Xciting 300i