Moderátor: Moderators
waikik napísal:No zdravím ťa majo.x.Som z Vychodu,koknkretnejšie okolie Stropkova.Ak by to bolo naspadnutie a ty si sa vybraj smer "východná kultúra",tak sa ozvi,rád sa pridám k tebe na kúsok cesty a možno by bolo fajn vybehnuť na Duklu,prípadne pozrieť dukelske muzeum vo Svidníku.Tiež je snáď zaujímavé múzeum Andyho Warhola v Medzilaborciach.A to nevravím,že už by mala byť letná sezona v plnom prúde a poobdivovať "krásy" Domaše...,so všetkym čo k tomu patrí.......A čo sa ubytovania týka,tak len jeden typ v našom meste..snáď to nie je drahé....viď link....http://www.penzion-polovnicek.sk/index. ... g=01&sub=b
je po uprave terenu novo otvorena kulturna pamiatka na Gemeri skus pozriet aj nejake to video na youtubewaikik napísal:pointa zila?
gratulujemlacidavinci napísal:tak som bol na STK,,cele 4 hodky uff,,,mam nalepku ze ok,,,,tak uz len to pocasicko
..a ake pocasie dnes u vas?Jágo napísal:Hehe ,to nevadi![]()
mame nejake to fotolacidavinci napísal:ozaj chlapi a moze mat scooter led denne osvetlenie?bo ja som dnes namontoval..JAGO a teraz nacom jazdis?
Laci , nejazdim nemam masinku asi az na rok...lacidavinci napísal:ozaj chlapi a moze mat scooter led denne osvetlenie?bo ja som dnes namontoval..JAGO a teraz nacom jazdis?
No to hej , nove je nove tam je to celkom v pohode zaruka... , jazdenky to je loteria a vzdy bude .ondrej144 napísal:tak,tak-radšej naspor peňáze a kup niečo novšie-nie že kupiš dajaku starú šunku.Ja som mal piaggioNRG-12-13r-a furt niečo trebalo dokúpiť.