Domasa
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
Uz som doma
Neverily by ste ale kvapky bolia.zmokol som statocne.zas som sa poucil ze priliehavy odev by bol fasa.idem do vane sa zohriat.bolo fajn.g ma pekne skutriky.dazd nas chytil pri odchode.kaluze boli neprijemne ale prezil som.uf.
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
a ako bolia? Ja ked som kupoval scooter, hned cestou domov (25km) som riadne zmokol...
Ale iba nohy a zadok (nosievam na scooter rifle) zmokli, hore som bol suchy (obstojna napodobenina motobundy)... teraz nosievam so sebou oblecenie z LIDLu, nastastie som ho este nemusel pouzit... dnes by som pouzil, kebyze sa zucastnim, ale nedalo sa, mal som problemy s NETom a neskoro som sa o tejto akcii dozvedel.

-
- st. skútrista
Tak uz som rozmrzol.precenil som vodeodolnost mojho oblecenia.nastriekam impregnaciu.a nevsimol som si ze mi trci triko.vetrovka nepriliehala a v zahyboch sa zbierala voda.ta sa samozrejme vyliala do rozkroku.a to ma teda schladilo.ale to je nic ako som zmokol kedysi na cykli v rakusku.brr.kvalitne oblecko je dolezite.hm.nepodnikneme nieco zajtra?len take male?buduci tyzden aj vikend mam trochu natrepany tak dajte vediet keby daco.zdravy vas zmrznuty focus..
-
- st. skútrista
He
Jaj povozil by som sa ale to by som musel vyrazit uz teraz a este mi nevysochli veci haha.a mam take divne pocity v kolenach.ako by som v nich mal vatu.ble.ostanem ja radsej doma.maximalne dam sigord.cus
-
- st. skútrista
Utorok 24.7.
Tak sa chystame na domasu,dobru.dufam ze sa sever pripoji.mi budeme asi tak 5ti.dufam ze vyjde pocko.
-
- st. skútrista
Dnesok
Tak sme zas kofolovaly.potom santily pred halou ale bol tam borec na subaru a daval tazke driftie.potom sme sli na kofcu ale vyhodily nas.asi im vadil zvuk bandith a fazer tak sme sli o dum dal.prosto pohoda den.zajtra pokracujeme.v sobotu je tu akcia.vstupne 100sk a kaskadery na masinach.nejake zavody atd.dojdite mrknut.bude naco.zajtra sa uz stavia skok.vsetko pred halou na parkovisku presov.
-
- st. skútrista
rybnike,rozkovany
tak sme nedali domasu ale ribniky pri lipanoch ci ako sa to tam vola,su 3 ale prvy na fotke neni az 2 a 3.celkom pohodka,aj babenky tam boli aj sme opravily jednu s120 m.haha,dobre bolo.

-
- st. skútrista
madmax napísal:tak to hej počasie vyšlo určite bolo super a ja tvrdnem v robote (len ticho závidím )
az na to ze fukal protivietor tam aj spat.to ma inspirovalo pomenovat skutrik ze vetroboj udatny hehe.uplne som na teba zabudol.som ta xcel pozret v robote.tak inokedy.poslem ti sukr.spravu.
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
tak som sa vratil z Chorvatska... a dnes som nahodil zrkadla od Respectmana (teda z jeho CPI Aragon-a), v premavke som ich este neotestoval, ale vyzeraju (byt) dobre...
Uvazujem nad Presovom v sobotu, ak by bolo pocasie a nevyskytlo sa nieco naliehavejsie... nie je vylucene, ze aj brata by som dotiahol, potrebuje zabehnut novy scooter, ktory zajtra kupuje (CPI Aragon GP 50), ale na druhu stranu, kedze zabehava, nebude to pucit na 45km/h, maximalne na 35km/h, ale ved uvidime, ci prideme... ja by som aj dosiel (aj ked spojka a kontrastka mi trosku robia neplechu).
Uvazujem nad Presovom v sobotu, ak by bolo pocasie a nevyskytlo sa nieco naliehavejsie... nie je vylucene, ze aj brata by som dotiahol, potrebuje zabehnut novy scooter, ktory zajtra kupuje (CPI Aragon GP 50), ale na druhu stranu, kedze zabehava, nebude to pucit na 45km/h, maximalne na 35km/h, ale ved uvidime, ci prideme... ja by som aj dosiel (aj ked spojka a kontrastka mi trosku robia neplechu).
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
chlapci, a vedel by mi niekto pri tej prilezitosti nahodit aj novu spojku? Ma niekto z vas s tymto skusenosti? Nemam nastroje ani skusenosti... ide o to zhodit spojku, dat inu kontrasku a nahodit inu spojku, mam aj sadu pruziniek... nech to konecne jazdi... alebo takato robota zaberie privela casu???