Ukončenie motosezóny 2007-Kysak Čermeľský kvet
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
No takze vcera sme to boli omrknut..prisli sme tam asi tak o stvrtej no bohuzial sme boli prvy a okrem ludi ktory pripravovali aparaturu tam nebol nikto.privitali nas iba dvaja choppraci (zrejme organizatori) s ktorymi sme si pokecali a povedali nam toto.takze na zraze sa caka ucast asi 50ludi, dnes by mali byt kapely, paintball, hokej, futbal a nejake moto sutaze. Areal obsahuje akusi hlavu budovu kde sa vsetko bude odohravat..vcera ked sme boli sadnut na kafe mal som pocit ako z dedinskej krcmicky co naznacuje ze neide o ziaden megazraz skor o stretnutie v takej rodinnej atmosfere. Inac neda sa tam platiti za peniaze, maju zavedenu tvrdu menu bony. Takze budemem asi menit
takze dnes idem zasa...teda ved ficus vas uz obvolal tak sa stretneme
a este teraz musim ist pokosit 

takze dnes idem zasa...teda ved ficus vas uz obvolal tak sa stretneme

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
Tak uz sme doma.dufam ze bajo dosiel v pohode.doda aj fotke.zraz bol fakt taky rodinny.dali sme kofcu a caj.borci hrali hokey s tenisakom a trafili madmaxovy kofcu a celeho oxliapali hehe.nejaky vlasac tam mastil na ele.gitare a celkom mu to slo,no ale mi sli dalej.filip vyskusal madmaxov stroj a sli sme k rspedovy na xatu.ja som vysiel na skutu az hore,ostatny neriskovali a ked som sxadzal dole,ale miernejsim,tak si ma skodoradostne fotili,ale ja som to zvladol.potom sme sli do lemesan na kafe a miestny si nas natacali.boli sme absolutna zmes:2x 50ccm,2x fazer,2x maxik,1x velke endurko a 1x xoper 1500.moj skutik makal dobre.troxu sme zmokli,aj sa zablatili,ale opat to bolo fajn.ja dodam foto neskor.dakujem vsetkym zucastnenym a tesim sa na buduce vylety.a teraz idem na pivo...
podpis som si este nenastavil
caf ja som doma sice už dávno ale mam leštenia ešte na týždeň ale stalo to za to nálada bola super a atmosfér na nezaplatenie dufam že takýchto akcii bude len pribúdať a čakam na foto porosím na zubo.martin@azet.sk dik
Takze som uz spat,bol som sa vysr*t,(ale nie na vas
,ale na pocasie),ako madmax pisal,umyvania vyse hlavy
,ale aj tak nelutujem,lebo tak nejako som si to predstavoval,povozime sa,pokecame,proste pohodicka,az na to pocasie.Ale pekne po poriadku,takze rano rozhodnuty,ze idem(asi 10:00)mi zavolal fokus,ako slubil,vysveltil,ze co a ako tak sme sa dohodli,zobral som si cislo este na madmaxa(isiel som na KE, madmax-a som mal po ceste,tak sme sa dohodli) ,nachystal som sa(aj extra mikina+ponozky od manzelky,v pripade,ze premoknem
)a asi o 11:20,som vypadol z domu(vlastne z garaze).Asi o 12:10 som bol v Rozanovciach u madmaxa a cumel
,na diablov vytvor,a hlavne zvuk SUZUKI 1500 INTRUDER
,ak v pekle existuju motorky,tak urcite maju zvuk,ako tato 2-valcova obluda,ale spat k nasmu vyjazdu.O 12:30,som uz s madmax-om cakal,na odbocke na Kysak,kde sme sa mali stretnut o 13:00 s ostatnymi- s Fokusom a jeho druzinou,ktory tiahli zo severu,od Presova,a tu uz zacinaju fotky......

takze tu sme po prichode fokusa a lolmana a rpeed,este sice neuplny cakali sme na Rada,Filip a Majo,prisli trosku neskor,uz rovno do tabora,kde sa akcia konala.

tak tu sme uz dnu v areali,ako fokus uz pisal islo tu skor o rodinny zraz ako o nejaky masovy,celoslovensky,na fotke mozte vidiet vlavo dole fokusa,ako sa ponahla na WC,a nase stroje v pozadi,pri Radovej XT660 su chlapci.

opat chlapci a stroje,cakame na Filipa a Maja,prostredie tam bolo velmi pekne uprostred hor,vyzarovala s toho dobra energia,ale aj tak sme uz spekulovali,ze pojdeme dalej smer rpeed-ova chata,ale este pred tym sme dali kofcu,a caj(dakujem sponzorovi madmaxovi za vsetkych) :occasion5: ,

Asi o 14:20,ked sme uz boli kompletny,tak sme vyrazili na rspeed-ovu chatu,zacina kropit....

motorky sme nechali asi 50m pod strmym kopcom,lebo bolo dost mokro,okrem fokusa,ten hnal svojho zlteho asi 8konoveho tatosa nekompromisne do mokreho-smykneho kopca
,a uz sme sa v duchu tesili ako pojde dole,to bude zabava

nasa rodinna pohodicka pri cigaretke na chate,trosku sme pokecali,a rozhodli sa,ze pojdeme do Lemesian,posediet do miestneho baru,a to sme ani netusili,ze budeme az taka vzacna navsteva,ze si nas budu az kamerovat.....

uz spominany fokus pri zjazde,kazdy nachystal fotaky v pripade,ze snim spadne,aby sa bolo na com smiat,ale zvladol to na jednotku
Po prichode do Lemesian asi 15:20 sme pekne zaparkovali pri bare,a hned sa zdvihla vlna zaujmu o nase stroje z radou pocernejsich obcanov,v mladistvom veku asi 8-13 rokov :glasses4: ,kedze sme sedeli von na terase,a vsetky veci sme mali pri sebe,tak sme nemali az take obavy zeby nam nieco zmizlo.
Opat nase masinky v plnej krase....

Pohoda pri kofole(ktoru nam o chvilu doniesli),a nase prilby,bol sice kratky stol,lebo sa tam vsetke nezmestili..

Takze,aby som to zbytocne nenatahoval,este zopar viet na zaver,dnes sme mali pekny vyjazd na zaver sezony v Kysaku,ktory nam ukazal,ze ak je partia spravnych ludi tak netreba velky zraz,s mnozstvom motoriek,striptizov a inych komercnych lakadiel.Preto sme sa pobrali aj mi z Kysaku na nas vlastny vyjazd,a vlastny zraz,kde sme sa zabavali po svojom(rpseed-ova chata,kofola v Lemesanoch),a naladu nam nepokazilo ani zadazdene pocasie a teploty okolo 10C,pochopili sme,ze zrazy su o ludoch a o vztahoch
a ak je dobra partia tak sa vzdy vsetko podari....Chlapci(aj vy co ste neboli) prajem vam kratku zimu,a do skoreho videnia na nasich strojoch,pri vyjazdoch. :thumbleft:

takze tu sme po prichode fokusa a lolmana a rpeed,este sice neuplny cakali sme na Rada,Filip a Majo,prisli trosku neskor,uz rovno do tabora,kde sa akcia konala.

tak tu sme uz dnu v areali,ako fokus uz pisal islo tu skor o rodinny zraz ako o nejaky masovy,celoslovensky,na fotke mozte vidiet vlavo dole fokusa,ako sa ponahla na WC,a nase stroje v pozadi,pri Radovej XT660 su chlapci.

opat chlapci a stroje,cakame na Filipa a Maja,prostredie tam bolo velmi pekne uprostred hor,vyzarovala s toho dobra energia,ale aj tak sme uz spekulovali,ze pojdeme dalej smer rpeed-ova chata,ale este pred tym sme dali kofcu,a caj(dakujem sponzorovi madmaxovi za vsetkych) :occasion5: ,

Asi o 14:20,ked sme uz boli kompletny,tak sme vyrazili na rspeed-ovu chatu,zacina kropit....

motorky sme nechali asi 50m pod strmym kopcom,lebo bolo dost mokro,okrem fokusa,ten hnal svojho zlteho asi 8konoveho tatosa nekompromisne do mokreho-smykneho kopca

nasa rodinna pohodicka pri cigaretke na chate,trosku sme pokecali,a rozhodli sa,ze pojdeme do Lemesian,posediet do miestneho baru,a to sme ani netusili,ze budeme az taka vzacna navsteva,ze si nas budu az kamerovat.....

uz spominany fokus pri zjazde,kazdy nachystal fotaky v pripade,ze snim spadne,aby sa bolo na com smiat,ale zvladol to na jednotku

Po prichode do Lemesian asi 15:20 sme pekne zaparkovali pri bare,a hned sa zdvihla vlna zaujmu o nase stroje z radou pocernejsich obcanov,v mladistvom veku asi 8-13 rokov :glasses4: ,kedze sme sedeli von na terase,a vsetky veci sme mali pri sebe,tak sme nemali az take obavy zeby nam nieco zmizlo.

Opat nase masinky v plnej krase....

Pohoda pri kofole(ktoru nam o chvilu doniesli),a nase prilby,bol sice kratky stol,lebo sa tam vsetke nezmestili..

Takze,aby som to zbytocne nenatahoval,este zopar viet na zaver,dnes sme mali pekny vyjazd na zaver sezony v Kysaku,ktory nam ukazal,ze ak je partia spravnych ludi tak netreba velky zraz,s mnozstvom motoriek,striptizov a inych komercnych lakadiel.Preto sme sa pobrali aj mi z Kysaku na nas vlastny vyjazd,a vlastny zraz,kde sme sa zabavali po svojom(rpseed-ova chata,kofola v Lemesanoch),a naladu nam nepokazilo ani zadazdene pocasie a teploty okolo 10C,pochopili sme,ze zrazy su o ludoch a o vztahoch
a ak je dobra partia tak sa vzdy vsetko podari....Chlapci(aj vy co ste neboli) prajem vam kratku zimu,a do skoreho videnia na nasich strojoch,pri vyjazdoch. :thumbleft:
- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
Super prispevok aj fotky. S usmevom na tvari som kukal, ako ste si jazdili a jake stroje "pribudli" do partie. Skoda, ze som nebol aj ja, ale toto pocasie uz nie je pre mna...Mohli sme toho pojazdit v lete viac...ale buduci rok to bude snad lepsie...
Vidim, ze tam zas boli clenovia, ktorych nepoznam.
Ten choper ma riadne siroke riadidla, sakra. Madmax musi mat dlhe ruky...
Bajo uz aspon nebol sam na maxiku, ale pridal sa aj Lolman. Snad casom kupim aj ja. Budem sa snazit sporit nieco nabok (na scootra).
Lolman robil si nieco uz na Yamahe? Nejake upravy, striekanie plastov, vyfuku...?
Vidim, ze tam zas boli clenovia, ktorych nepoznam.
Ten choper ma riadne siroke riadidla, sakra. Madmax musi mat dlhe ruky...

Bajo uz aspon nebol sam na maxiku, ale pridal sa aj Lolman. Snad casom kupim aj ja. Budem sa snazit sporit nieco nabok (na scootra).
Lolman robil si nieco uz na Yamahe? Nejake upravy, striekanie plastov, vyfuku...?
Kymco Xciting 300i
ok ,ked zacalo poprchavat pocital som ,ze to asi strihnes cez dargov ale inak by si mal to trochu narocnejsie lebo tu bolo aj dost listia na ceste a mokro nevadi druhykrat to vyjdeBAJO1977 napísal:Este by som sa chcel ospravedlnit misovi,ze som nesiel cez Banske ako pisal,ale rozchadzali sme sa okolo 17:00 z Lemesian,a trosku kropilo,to uz na toto rocne obdobie bolo neskoro na zastavenie sa este niekde(domov som dosiel 17:50) dnes som zrobil 158,8km jesennych

- LoLMAn
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Sep 18, 2007 4:04 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
BAJO a ostatny co fotili:hodte foto niekde na rapishare.com alebo upnito.sk-rad by som foto pridal do albumu na http://s222.photobucket.com/albums/dd20 ... er-tuning/
EDIT:PS:aby sa nepovedalo, odteraz nosim fotak na vyjazdy aj ja
EDIT:PS:aby sa nepovedalo, odteraz nosim fotak na vyjazdy aj ja
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
foto-toto
tak doplnam nejake fotecke,mali by tam byt aj osoby co steli
tu na pokoxanie,madmaxova obluda

haha,uz si tam bajo

v tejto budove mali kofolu a caj a harleya a vonku drazdil usi gitarista.

to prixadza filip jedno-svetlovy

ci to bol zraz???

ta tu si zas filipe a bajo...

tak to je zatial vse,dalsie foto na amateri.cz hehe.

tu na pokoxanie,madmaxova obluda

haha,uz si tam bajo

v tejto budove mali kofolu a caj a harleya a vonku drazdil usi gitarista.

to prixadza filip jedno-svetlovy

ci to bol zraz???

ta tu si zas filipe a bajo...

tak to je zatial vse,dalsie foto na amateri.cz hehe.