vychodniarska diskusia - co sa nedalo inam zatriedit
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
Re: sabinooov
Pojdeme do Presova na zraz...skoda, ze nemame 250-ky ako bratia z BJ 

Kymco Xciting 300i
-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Št Aug 21, 2008 6:26 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: sabinooov
ta idem idem a zrazu zacala klesat rychlost
som rad ze som aspon domov dosiel

podpis som si este nenastavil
- XAWIER
- st. skútrista
Re: scooter ZRAZ :)
Crusher a ja dnes za tebou to otocil, ze niekede pojazdime, ale som ta nejak stratil. REMEN? Ako je to mozne? Ved kolko mas najazdene?Quiksilver napísal:remen??? max pol hodka vymena ...ocakvam ta v utorok..tam u vas v SB to je asi robota na mesiac ako tak pozeram aj xavier tak dlho menilCrusher napísal:doprdele....
dnes sa mi na vyjazde kompletne rozsypal remen, takze ja v utorok nemozem
akurat som sa zacal otacat v Gregorovciach, ze idem naspat ked tu zrazu padli otacky a rychlost dole![]()
scooter som tlacil 12.5 km cez kopce nekopce a samozrejme, ze v polke cesty ma chytil dazd a vybil sa mi mobil....ako naschval boli dnes rodicia v Nitre....skusal som vybavovat odvoz ale bratranec nemal vozik, druhy gulu...tak som nakoniec musel tlacit....som totalne "dolamany" kedze z domu som vypadol okolo 11:00, cize pred obedom tak som aj hladny ako vlk....
bol to ten najhorsi scenar aky si viem predstavit
ale inak to bol krasny den
Ja som tiez tlacil pred tyzdnom z Michalan...ale moj remen mal mozno 4000 km. A ty tolko nemas! V ramci aruky by ti to mali vyservisovat.
Mozno v utorok pridem (niekde ku hale), ale neviem ci pojdem na vyjazd, lebo nejak skuter stale nejde na 100%, aj ked dnes uz isiel ok (ked sa nahrial).
Kymco Xciting 300i
- Crusher
- cyklista
- Dátum registrácie: Ne Mar 15, 2009 11:40 pm
- Skúter: Yuki Matrix 50
Quiksilver:
vazne? ale ja tomu vobec nerozumiiem a nemam potrebny vercajch a nemam sa ako dostat do PO aj so skutrom...sakra
a XAWIER:
moj remen mal nabehane 3300km....strasne som sa zlakol ci som nezadrel motor ale nakoniec som dal dole kryt varia a kukaaaam
vazne? ale ja tomu vobec nerozumiiem a nemam potrebny vercajch a nemam sa ako dostat do PO aj so skutrom...sakra
a XAWIER:
moj remen mal nabehane 3300km....strasne som sa zlakol ci som nezadrel motor ale nakoniec som dal dole kryt varia a kukaaaam

- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
ked to das na reklamacku tak toho roku uz nepojazdis..a xavier kludne dojdi shak ide o to sa stretnut a pokecat ako sme uz zistili vseci nejde o vyjazd..a kto bude mat chut tak pojde sa nekam..odkedy sme boli s banditom naposledy na ruzine mam prechladene krize a boli chrbtica uplne a to som mal kozeny ladvinak nie ten lidl...
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
remen by v zaruke nemal prasknut, ak neprekrocis kilometre na jeho vymenu... ak mu to uznaju, tak daju novy remen a ma ho nazad, nie? Nevidim dovod, aby to tahali 30 dni, kedze vymena remena polhodinka s prstom v nose... a ak by to tahali vyse 30 dni, tak dobre prenho, dostane nazad peniaze
a kupi trebars jazdenu znacku 
K Ruzinu, mozno preto si, quiksilver, prechladol, lebo si nemal ten LIDLacky ladvinak...
Alebo si konecne kup maxika a nemas problem, ja som fit. 

K Ruzinu, mozno preto si, quiksilver, prechladol, lebo si nemal ten LIDLacky ladvinak...

- Quiksilver
- st. skútrista
- XAWIER
- st. skútrista
Fuu...tak vas prefuklo, alebo bola taka zima? Ja sa vzdy obliekam jak blazon, lebo prave toho sa bojim..prechladis par krat ladvniky a bude to zle...
Crusher: Treba kupit remen...na predajniach ich maju dost. Vezmi niekoho co ma auto, chod do PO a kup podla cisla stareho. Pocitam, ze bude stat cca 500 Sk. Potom zozenies niekoho, kto ma pneumaticku pistol. Tam kde byvas, posledny dom ma taky velky garaz, kde opravuju auta. Nemusis daleko tahat skuter. Odsrubuje ti prednu maticu, nasadis remen a prisrubuje maticu. To je vsetko. Chlapik je ochotny, minule som sa s nim bavil, ze ked budem potrebovat nieco rozobrat, ci sa mozem zastavit.. Alebo niekde blizko kde je vykupna zeleza je pneuservis, aj tam mozno maju pneumaticku pistol.
Crusher: Treba kupit remen...na predajniach ich maju dost. Vezmi niekoho co ma auto, chod do PO a kup podla cisla stareho. Pocitam, ze bude stat cca 500 Sk. Potom zozenies niekoho, kto ma pneumaticku pistol. Tam kde byvas, posledny dom ma taky velky garaz, kde opravuju auta. Nemusis daleko tahat skuter. Odsrubuje ti prednu maticu, nasadis remen a prisrubuje maticu. To je vsetko. Chlapik je ochotny, minule som sa s nim bavil, ze ked budem potrebovat nieco rozobrat, ci sa mozem zastavit.. Alebo niekde blizko kde je vykupna zeleza je pneuservis, aj tam mozno maju pneumaticku pistol.
Kymco Xciting 300i
- Crusher
- cyklista
ale ja ked zanesiem skutra do predajne kde som ho kupowal tak si ho nechaju tam a na remen sa bude cakat aj mesiac lebo na prasknute tacho lanko som cakal tri tyzdne....tam v predajni asi nemaju remene
a
chcel by som sa opytat kolko stoji kewlarovy remen a ci mi ho podla vas vymeni kedby som si kupil kewlar a doniesol mu ho tam aby mi ho on nahodil...?
a
chcel by som sa opytat kolko stoji kewlarovy remen a ci mi ho podla vas vymeni kedby som si kupil kewlar a doniesol mu ho tam aby mi ho on nahodil...?
- XAWIER
- st. skútrista
Mozno dostanes pod stromcek...Quiksilver napísal:jasne bandit maxik je maxik..

Kasli na servis.....asi fakt budes dlho cakat. Kup remen, kevlar bude asi problem, lebo taku dlzku nezozenies ako na nase ciny. Co sa tyka vymeny, hovorim, ze v Sb nie je problem vymenit...Crusher napísal:ale ja ked zanesiem skutra do predajne kde som ho kupowal tak si ho nechaju tam a na remen sa bude cakat aj mesiac lebo na prasknute tacho lanko som cakal tri tyzdne....tam v predajni asi nemaju remene a chcel by som sa opytat kolko stoji kewlarovy remen a ci mi ho podla vas vymeni kedby som si kupil kewlar a doniesol mu ho tam aby mi ho on nahodil...?
Nepredavaju remene na YUKI pri hale sportovej v PO? Na tej zatacke? Ja tam kupoval na ADAMSA.
Kymco Xciting 300i
- Crusher
- cyklista
pocuj XAVIER ty vies kde byvam? alebo si len myslis....lebo ja nemozem prist nato ze kde je ten posledny dom s garazou
- XAWIER
- st. skútrista
No tipujem, ze pod Banou niekde..ako je ta ulica subezne s tratou...ci inde byvas?
))

Kymco Xciting 300i
- XAWIER
- st. skútrista
Re: vychodniarska diskusia - co sa nedalo inam zatriedit
Aha, no neviem odkial to mam, asi ze som ta v tychto koncinach stale videl 
...a dost si teda nabehal bez vodicaku hehehe...

...a dost si teda nabehal bez vodicaku hehehe...
Kymco Xciting 300i
- Crusher
- cyklista
hej mam tam kamosku tak sa tam poflakujem furt
a chodime aj ku kamosovi na zahradku tam pri toryse jak mas ty tam v tych miestach tak zato si ma videl

tiez si myslimXAWIER napísal:...a dost si teda nabehal bez vodicaku hehehe...

- Quiksilver
- st. skútrista
kamosku heej ? tha to ti pridem vymenit remen asi ja:D
- Crusher
- cyklista

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
mozno chce vymenit
(na Ruzine mu prechladli krize, mozno mu siblo aj v bedni, bez urazky
)

- Quiksilver
- st. skútrista
joooj jedna vec je kamoska co sa snim pohra troska a druhe je pani manzelka 

- Crusher
- cyklista
chlapci....som sa rozhodol, ze kupim remen a vymenim ho sam, kaslem na servis (aby tam skuter ku koncu sezony stal) a navyse nemam ho ako dostat do PO
takze vas prosim povedzte mi co vsetko, ake naradie potrebujem zohnat aby sa mi to podarilo vymenit
takze vas prosim povedzte mi co vsetko, ake naradie potrebujem zohnat aby sa mi to podarilo vymenit

- XAWIER
- st. skútrista
Joooj, sak som ti pisal, ze najlepsie je ist niekam, kto ma pneumaticku pistol. Tou to povolis najlahsie a najrychlejsie. Mas 4T a tam je problem zablokovat vario, aby si povolil maticu. Piston stoper tam velmi lahko nedas. Musel by si vymysliet zakontrovat vario z pravej strany, tam kde je vetrak...raz som to tak robil, ale neodporucam, lebo mozes ... medenu cievku, ktora tam je.
Mne pomohli chlopi z pneuservisu pri kupalisku a nic za to nechceli.
Mne pomohli chlopi z pneuservisu pri kupalisku a nic za to nechceli.
Kymco Xciting 300i
- Crusher
- cyklista
nooo diki XAWIER, to som chcel pocut zajtra som chcel ist na to stretko do PO ku hale ale v takomto stawe....
remen uz mam kupeny uz mi chyba iba zohnat pneumaticku pistol ako si pisal...pocitam, ze zajtra bude servis zatvoreny ale mam este jeden trik v rukave - znamy ma pneu. pistol, takze ak vymenim remen do obeda, tak som v PO
P.S.: keby sa mi podarilo vymenit, tak by sme neisli spolu zo SB?? sa mi nechce samemu

remen uz mam kupeny uz mi chyba iba zohnat pneumaticku pistol ako si pisal...pocitam, ze zajtra bude servis zatvoreny ale mam este jeden trik v rukave - znamy ma pneu. pistol, takze ak vymenim remen do obeda, tak som v PO
P.S.: keby sa mi podarilo vymenit, tak by sme neisli spolu zo SB?? sa mi nechce samemu