Scooter clan Vikings - východňare
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- Dusan
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Feb 21, 2014 2:16 pm
- Skúter: TGB Bullet 125 RS
Re: Scooter clan Vikings - východňare
To vies niektory musia oplanovat dovbolenku 12mesiacov dopredu, a ja som tam bol 

- radopcx
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Júl 09, 2013 9:07 pm
- Skúter: žiadny
- Kontaktovať užívateľa:
Však aj teba som tam spomenul že nemáš problém sa k nám priznat.Nepísal som o tých čo tam neboli ale naopak boli a nič!!!
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
popravde, ja som na tohtoročnom zraze bol v podstate len na skok
Nedalo sa na viac dní tento rok. A rozprával som sa s kde kým, ani neviem, s kým.
Ktorýsi ročník frčali menovky, výborný to nápad.
Mám pocit, že mňa vďaka mojej jedinečnej mašinke spoznával kde-kto, keď som pri nej stál, no ináč to bol trošku zmätok (prinajmenšom v mojej hlave
). Za pol dňa čistého času sa človek veľmi nepospoznáva... 
Som rád, že som pokecal s ľuďmi, ktorých som poznal z minulých zrazov (zväčša Bratislava), dobre bolo. Verím, že takto dobre pospoznávam časom aj vás ostatných.

Som rád, že som pokecal s ľuďmi, ktorých som poznal z minulých zrazov (zväčša Bratislava), dobre bolo. Verím, že takto dobre pospoznávam časom aj vás ostatných.

- lubomir11
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Máj 19, 2014 12:28 pm
- Skúter: Piaggio X10 125
- Kontaktovať užívateľa:
Chvíľu som tu nebol...keďže som ležal v nemocnici a po operácii som už na skútri asi cca mesiac nesedel vôbec...
ale čo to tu vidím....
Scooter clan Vigings bol založení na jednoduchej myšlienke... stretnúť sa, pokecať... výjsť na výleť...zoznámiť sa....
No bol založení na jednoduchej princípe...žiadne pravidla, zákazy, príkazy... kto chce do neho patriť patrí... kto nechce nepatrí...a kto chce tak bude mať bundu..kto nechce nebude... tu vobec nejde o bundy a trička a nalepky....
Per pár mesiacmi...keď som tu prišiel... tak nejako som tu nemohol nájsť veľa tém ohľadom výletov, stretávok alebo len bežného prevezenia sa po práci čo sa východu týka... S waikikom sme šli do Malcova na zraz motorkárov... potom postupne začali sa ozývať ďalší ľudia ktorí sa mali chuť niekam previesť... ako Matqo, Joker, Sejco, Burgmanista, Košičania postupne prišli, Bandit ako dlhoročný člen, Qavier skvely pohodák a ďalší....
A teraz tu ide niekto zhadzovať aspoň malú snahu niečo robiť ??????????????????????????????
a ... tu do nás???????? nech sa nikto na mňa nehnevá... ale ak ma byť niečo surovo podmienene... a ako pisal Bandit ...nasilu... tak to nieje o tom kvoli čomu mam skúter a kvôli čomu mam chuť niekam vybehnut s ľudmi... cca 12 strojov sme boli na Šírave...krásny výlet...ale bol o tom že kto mohol prišiel a kto prišiel nikoho do ničoho nenutil...
Bohužiaľ nie každý môže vždy keď je nejaká akcia hocikam ííííísťťť...... a nikdy sa všetci na jednom termíne nedohodnú....
A píšte si čo chcete... je mi to jedno... tak ako aj vám môže byť ukradnutí moj názor.... no tie posledné príspevky sa mi vobec nepačili a určite výroky....
ale čo to tu vidím....
Scooter clan Vigings bol založení na jednoduchej myšlienke... stretnúť sa, pokecať... výjsť na výleť...zoznámiť sa....
No bol založení na jednoduchej princípe...žiadne pravidla, zákazy, príkazy... kto chce do neho patriť patrí... kto nechce nepatrí...a kto chce tak bude mať bundu..kto nechce nebude... tu vobec nejde o bundy a trička a nalepky....
Per pár mesiacmi...keď som tu prišiel... tak nejako som tu nemohol nájsť veľa tém ohľadom výletov, stretávok alebo len bežného prevezenia sa po práci čo sa východu týka... S waikikom sme šli do Malcova na zraz motorkárov... potom postupne začali sa ozývať ďalší ľudia ktorí sa mali chuť niekam previesť... ako Matqo, Joker, Sejco, Burgmanista, Košičania postupne prišli, Bandit ako dlhoročný člen, Qavier skvely pohodák a ďalší....

A teraz tu ide niekto zhadzovať aspoň malú snahu niečo robiť ??????????????????????????????
a ... tu do nás???????? nech sa nikto na mňa nehnevá... ale ak ma byť niečo surovo podmienene... a ako pisal Bandit ...nasilu... tak to nieje o tom kvoli čomu mam skúter a kvôli čomu mam chuť niekam vybehnut s ľudmi... cca 12 strojov sme boli na Šírave...krásny výlet...ale bol o tom že kto mohol prišiel a kto prišiel nikoho do ničoho nenutil...
Bohužiaľ nie každý môže vždy keď je nejaká akcia hocikam ííííísťťť...... a nikdy sa všetci na jednom termíne nedohodnú....
A píšte si čo chcete... je mi to jedno... tak ako aj vám môže byť ukradnutí moj názor.... no tie posledné príspevky sa mi vobec nepačili a určite výroky....
Čerstvo zaľúbený do mojej moto lásky

- andy4
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Št Máj 16, 2013 6:37 pm
- Skúter: chesseBURGER125
...no poďme sa biť do pŕs kto je väčší východniar, stredoslovák, alebo kto je väčší skútrista.
Každý kto sa mohol zúčastniť, tak bol prítomný aspoň na otočku. A aj keď bol termín zrazu daný rok dopredu, pre tých ktorí aj cez víkendy vyrábajú na dôchodky bolo nereálne sa zúčastniť. O nejednote si myslím, že nemôže byť reč, viď stretko "LAČNOV" či Dukla.

Každý kto sa mohol zúčastniť, tak bol prítomný aspoň na otočku. A aj keď bol termín zrazu daný rok dopredu, pre tých ktorí aj cez víkendy vyrábajú na dôchodky bolo nereálne sa zúčastniť. O nejednote si myslím, že nemôže byť reč, viď stretko "LAČNOV" či Dukla.

Idem si svoje.
- mucow
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
- Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
- Kontaktovať užívateľa:
Radopcx-nehnevaj sa ale trepeš nezmysli.Okolo nikoho v campe som neprešiel bez pozdravu, a koho som čo len trocha spoznal z nejakých iných akcíí aj som sa pristavil.
A nie každému musí byť po vôli jazda vo väčších skupinách. Nechápem čo vlastne riešite.
A nie každému musí byť po vôli jazda vo väčších skupinách. Nechápem čo vlastne riešite.
Spoiler: ukázať
- deCORF OBRAEN
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Št Aug 08, 2013 7:32 pm
- Skúter: Suzuki Burgman AN400 K8
Radopcx..neviem či aj vieš ako vyzeram ale myslím že som bol pri kazdej skupinke..dokonca som obehoval každèho s fľašou...
Suzuki Burgman AN 400 K8 bielo perletová raketa , jazdíme na 3,5L- 4,2L,
Mať moc neznamená mať pravdu...
- deCORF OBRAEN
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Št Aug 08, 2013 7:32 pm
- Skúter: Suzuki Burgman AN400 K8
A jedno čo musím podotknúť...mám brutalny chaos kto je kto...jeden sa predstavuje pod menom..jeden pod nickom na fore a další meno na FB..a ja prisambohu už neviem kto je kto..a plus moja skleroza na mena
..ale hlavne ze je pohoda..inak OT

Suzuki Burgman AN 400 K8 bielo perletová raketa , jazdíme na 3,5L- 4,2L,
- Miky1
- motorkár
- Dátum registrácie: St Aug 28, 2013 6:01 am
- Skúter: Piaggio Fly 125, Piaggio MP3 500 LT SPORT ABS/ASR 2014
Môj pohľad na tento Váš problém je takýto :
Nie sme malé deti na piesku. Ja mám lopatku a ty kýblik ak mi nedáš kýblik, nebudem sa s tebou hrať.
Preto navrhujem - už žiadne invektívy a urazenecké názory. Jazdíme pre potešenie a pre nič iné. Pri takýchto veľkých skupinách sa nedá, aby všetci ťahali za jeden povraz. Teraz to bude vypadať, že negujem sám seba ale je to tak. Dá sa ťahať za jeden povraz, no len krátku dobu. Každý sme iný, každý má svoje problémy a záujmy. Z toho dôvodu sa po krátkom ťahaní spoločného konca povrazu vytvoria „svojské“ skupiny, ktoré si práve o tých rozdielnych záujmoch povedia medzi sebou svoje.
Jasenie ? Ja osobne som nepocítil nejaké odstrkovanie od žiadneho tam prítomného. Kto chcel so mnou prehovoriť, prehovoril a naopak, koho som oslovil ja, ten mi odpovedal.
deCORF OBRAEN má pravdu v tom že má chaos v tom „kto je kto“. Samozrejme že tých s ktorými prichádzam častejšie do styku sa to netýka. No tých ktorých vidím občas podľa vizáže viem že poznám, ale priradiť meno, to už je horšie.
Záver : netreba sa hádať a treba uvažovať nad tým, kde by sa dal spoločný výjazd. Čím viac kontaktu, tým lepšie vzťahy.
Nie sme malé deti na piesku. Ja mám lopatku a ty kýblik ak mi nedáš kýblik, nebudem sa s tebou hrať.
Preto navrhujem - už žiadne invektívy a urazenecké názory. Jazdíme pre potešenie a pre nič iné. Pri takýchto veľkých skupinách sa nedá, aby všetci ťahali za jeden povraz. Teraz to bude vypadať, že negujem sám seba ale je to tak. Dá sa ťahať za jeden povraz, no len krátku dobu. Každý sme iný, každý má svoje problémy a záujmy. Z toho dôvodu sa po krátkom ťahaní spoločného konca povrazu vytvoria „svojské“ skupiny, ktoré si práve o tých rozdielnych záujmoch povedia medzi sebou svoje.
Jasenie ? Ja osobne som nepocítil nejaké odstrkovanie od žiadneho tam prítomného. Kto chcel so mnou prehovoriť, prehovoril a naopak, koho som oslovil ja, ten mi odpovedal.
deCORF OBRAEN má pravdu v tom že má chaos v tom „kto je kto“. Samozrejme že tých s ktorými prichádzam častejšie do styku sa to netýka. No tých ktorých vidím občas podľa vizáže viem že poznám, ale priradiť meno, to už je horšie.
Záver : netreba sa hádať a treba uvažovať nad tým, kde by sa dal spoločný výjazd. Čím viac kontaktu, tým lepšie vzťahy.

- Juro3300
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Št Máj 15, 2014 2:52 pm
- Skúter: Honda PCX 125 , CPI formula R 50
asi som tu troska spravyl rozbroje malou poznamkou no pisal som potom ze sa ospravedlnujem kazdy co tu nieco napisal ma v niecom pravdu kazdy nemohol prist ale mne islo hlavne oto ze sa ani vela otom nepisalo na fore ze kto pojde ko nepojde kto sa kde skym stretne napriklad taka dukla perfektne orgabnizovana tuna na fore Mikym Prizdvihnuta Zdenom co sa tika vychodniatrou vyjazd bol planovani nie dlhu dobu a bolo nas tam strasne vela co asi nik necakal ani samotny tvorca Miky a akcia Jasenie je sasna uz rok dopredu a ziadna diskusia poriadna otom nebola rozbehnuta. jasne ze boly vychodniary ale Clan mohol spravit nejaky spolocny vyjazd smerom do jasenia ja som aj vytvoril diskusiu a pridalo sa strasne malo zvas hlavne oto islo. musim povedat ze stredne slovensko vie akcie organizovat ovela lepsie este raz velke
za rozbehnutie tohoto podripovania
nehnevajte sa

nehnevajte sa

Naposledy upravil/-a Juro3300 v St Aug 06, 2014 10:22 am, upravené celkom 1 krát.
50% z niečoho je lepsie ako 100% z ničoho
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
samozrejme, ze sa dal spravit aj nejaky spolocny zjazd a vyjazd z vychodu na Jasenie
No kedze sa jednalo o trojdnovu akciu a rozdielne stroje, tak sa kazdy zariadil tak, ako mu vyhovovalo... niekto siel z Kosic, niekto od Presova, niekto v piatok rano, niekto v piatok popoludni, niekto v sobotu rano... kazda skupinka si sla svoje tempo... nemam pocit, ze by sa niekto z nas stazoval.
Opakujem: kazdy sa zariadil tak, ako mu to vyhovovalo. 
Na jednodnovu akciu (Lacnov, Dukla) sa zrazuje lepsie, pretoze staci si urcit, kto sa kde stretne a prida.
Tak ci tak mame dovod na aspon male premyslanie pre scooter camp 2015.

Na jednodnovu akciu (Lacnov, Dukla) sa zrazuje lepsie, pretoze staci si urcit, kto sa kde stretne a prida.

Tak ci tak mame dovod na aspon male premyslanie pre scooter camp 2015.

- waikik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 25, 2013 10:51 pm
- Skúter: .."len reťáz pánové,sorry"....Honda NC 750 S
takže skoro po mesiaci prispejem do tejto témy troškou.....Dnes sme boli s burgmanistom cez Prešov,Giraltovce,Stropkov Svidník v Bardejove .Navštívili sme sejca,ktorý nás pohostil kávičkou a zákuskom...Prešli sme narýchlo bardejovský jarmok..A hajde nazad cez Kľušov,Demjata,Kapušany domov.cca 180km..Pekne strávený deň s kámošmi....
Naposledy upravil/-a waikik v Ne Aug 31, 2014 8:51 am, upravené celkom 2 krát.
"Dobří holubi se vracejí...."......HONDA again....
- Matqo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 9:14 pm
- Skúter: Honda Dylan 125
caute vsetci, chcem sa spytat kto chce aku mikinu ( farbu a velkost ) piste tu, alebo mne do spravy respektivne lubomir 11, alebo na facebookovskej stranke
Myslím, teda som.
- ondrej144
- cyklista
- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 4:18 pm
- Skúter: Honda integra 750
Neda mi zareagovať
Nemam nič proti nikomu ,ale ako východ :sme sa stratili....Možno je to Letnými dovolenkami,či pracovným zaneprázdnením.
- nevieme sa už stretnúť --napišeme datum- a cas navýjazdu a ....česť pár jedincom,ktorí si jazdu dali .
Ak by každý
(každý druhý). víked bol nejaký výjazd bolo by super....
Nemam nič proti nikomu ,ale ako východ :sme sa stratili....Možno je to Letnými dovolenkami,či pracovným zaneprázdnením.
- nevieme sa už stretnúť --napišeme datum- a cas navýjazdu a ....česť pár jedincom,ktorí si jazdu dali .
Ak by každý

-
- cyklista
- Dátum registrácie: Št Máj 29, 2014 9:52 pm
- Skúter: yamaha x-max predane ,piaggio mp3 500
zdravim ta ondrej tento vikend nedam nic som na svadbe v ke a ete je aj v bj jarmok no na druhy tyzden ak sa nieco naplanuje tak idem .teraz sa nedalo moc prace makame este aj v pondelok ..
- ondrej144
- cyklista
- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 4:18 pm
- Skúter: Honda integra 750
no dufam,že Vás nebude v Bardejove po jarmoku(svatbe) hlava bolieť:-),,Neviem či na druhý týždeň nie je u nás odpust.Ak ano-príde návšteva ,tak asi nejdem nikam-bo nedá še:-).Ak nebude -určite daco dáme.
- Keejwak
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Nov 23, 2013 7:39 pm
- Skúter: -
Ondrej odpust je 7.9 

Gilera Runner SP 70 - Valec Malossi Sport 70cc ,Tecnigas TREK vyfuk, Malossi multivar 2000 vario + 7,2gr, Malossi MHR klapky, Malossi red sponge filter, Malossi fly clutch spojka ,Stage6 "WingCooler" zvon, Malossi X-special belt lang remen ...
- zila
- skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 16, 2014 7:04 am
- Skúter: Peugeot Satelis 125 4v
nosim bundu neda sa nejaka na chrbat ako našivka či dačo v tom štýle v reflexuMatqo napísal:caute vsetci, chcem sa spytat kto chce aku mikinu ( farbu a velkost ) piste tu, alebo mne do spravy respektivne lubomir 11, alebo na facebookovskej stranke