Domasa
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
Dojdi...
Pruzinky ti vymenia na pockanie ako mne.kontrastku tazko.ale neviem ci bude kedy lebo niektory sa podielaju na organizacii tej akcie a jeden dokonca bude pretekat.zatial si vyrob nastroj na vymenu pruziniek.nejake tecko s hacikom.uvidime.ked budes v po tak prezvon.caf.
podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
Inac som polychoteny ze veduci cita vychod.sice typickym jeho stylom hehe ale som rad.dufam ze nas pochvaly ako sa nam to na vychode rozbieha.ja osobne som rad.moj sen je ze sem niekedy pridu aj zapadniary,ale este musime zamakat na logistyke.to xce cas,ale vsetko bude.
Ot:neupozornuje ma forum a netusim preco.vsetky themy som prezrel uf.theruk by mi to mohol restartnut?dik.
Ot:neupozornuje ma forum a netusim preco.vsetky themy som prezrel uf.theruk by mi to mohol restartnut?dik.
-
- st. skútrista
Ale ale?
Ja by som domasu nezavrhoval.je celkom mozne ze bude pekny vikend a rad by som vam predstavil G a hlavne jeho pekne skutriky.zajtra sem dam foto aby som vas navnadil.povodne som xcel ist do bardejova ale bandit ma asi zaraxa od priatelky,co je vcelku poxopitelne kedze je furt s nami hehe.takze davam tomu sancu a hadam aj G bude rad.hm?
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
no Bardejovsky jarmok je v termine 24.8.-26.8. (piatok, sobota, nedela), kludne mozete prist... bude kopec stankov s roznymi vecami a oblecenim... po minule roky predavali aj bundy, ako mame ja a shobull, farby cierna, cervena, bezova... no a samozrejme aj kolotoce budu, zvykli byvat aj elektricke motorecky pre deti (viete, trojkolky a stvorkolky), ak by sa niekto z vas tuzil povozit... 
Ja sa vsak musim venovat priatelke, tak sa ospravedlnujem, ze sa vam nemozem venovat...

Ja sa vsak musim venovat priatelke, tak sa ospravedlnujem, ze sa vam nemozem venovat...

-
- st. skútrista
konecne foto G
tak som konecne na normalnom nete,tu su tie G skutriky.v piatok idem na domasu..

-
- st. skútrista
piatok,sobota vyjazd
no stebou pocitam aj na ruzin
kludne pojdem aj sam ale myslim ze sa urcite niekto prida,tu je plan:presov-hanusovce,prestavka na super zmrzku,kofola v motoreste dablica,pokracujeme cez les a zakruty na domasu,s po je to cca 40 km tak to zvladne kazdy skutrik.to by bol piatok a v sobotu udolim svinky na ruzin,v obisovcox kofola a cakam dr.snejka.na ruzine penzion bradan a mohol by prist rsspeed s cane,ten si moze vyxutnat cestu na jahonu,dame kofcu a gulas,cca tiez tak do 50 km aj menej.tak si to v klude premyslite a dajte vediet do stvrtku,v piatok stretavka pred halou ako vzdy,ja ma cely tyzden volny tak som k dispo. 

-
- st. skútrista
tat tak
XAWIER napísal:Focus: Kde su fotky z Domase? Asi si ich sem zabudol hodit.

sorka ze tak pozde,aspon sme si propomenuli horuce leto,ja uz som odstavil skuta do pivnice a xystam snowboard hehe,majte sa vsetci,bolo s vami super leto