takze neskoro (ale lepsie nez nikdy) pridavam nejake tie fotky z tohto vyjazdu...
Tejto akcie som sa napokon zucastnil iba ja a
Xawier, kedze
shobull mal problem so stuhnutym krkom...
Pocasie nam opat mimoriadne prialo, stabilne slnecne pocasie mimoriadne horuce, sli sme dost nalahko (bez motovystroje).

Stretli sme sa v Raslaviciach (mame to plus-minus-autobus rovnako daleko od miest bydlisk). Xawier tam na mna uz cakal aj s kofolami na stole. Tak sme hodili kratku rec a slo sa na vec. Trasu som uviedol v privom prispevku, je to velmi pekna trasa ku koncu dost cez les.

Mozeme si ju iba pochvalovat. A vyhoda strediska Dobra je ta, ze sa tam neplati za vstup.
Takze par fotiek z posedenia na Dobrej (objednal som si vyprazany syr s hranolkami a tatarskou, Xawier malu sunkovu pizzu). Este sme pochodili po brehu a hladali sme miesto, kde by sa dalo pobrodit po kolena, ale vsade je tam blato, do ktoreho sa nam nechcelo, takze napokon ostalo len pri suchom. Hore parkoval krasny Skoda veteran, akurat ze mu ktosi zapol stierace... cestou nazad uz nesli, tak bud mu to niekto vypol, alebo baterka K.O. (my sme mu do toho babrat nechceli, aby po nas niekto nevybehol). No o nieco neskor sme ho stretli na ceste, tak zrejme bol O.K.

Jo, cesta nazad sa niesla v podobnom duchu, akurat ze sme sa rozdelili uz skor (pred obcou Kukova), kde Xawier tahal smer Presov a ja smer Bardejov viacmenej.
Akcia vydarena, uz mam v hlave dalsie vyjazdy, snad sa podari aj mucowovi sa pridat.
Photos: