Takže moja otázka znie : chystáte sa z východu isť na zraz spolu, alebo každý ide jednotlivo ?
Ja by som šiel asi najskôr touto trasou do Popradu
lebo touto trasou cez Spišské Podhradie sa bojím tých kopcov lebo plne obsadením autom som tam mal problém isť na troječke a musel som podradiť do dvoječky v jednom kopci tak neviem či sa so skútrom tam vytrepem na vrchol posledného...
Inak moje tempo po rovinke by malo byť kľudne 140
 (80-90), do kopcov takých 60km/h tak dúfam že ak sa podari prihlasiť do vtedy skúter tak nepôjdem sam, ale zase na druhej strane nejaké maxiky 250 nechcem obmedzovať
 (80-90), do kopcov takých 60km/h tak dúfam že ak sa podari prihlasiť do vtedy skúter tak nepôjdem sam, ale zase na druhej strane nejaké maxiky 250 nechcem obmedzovať  

Chcel som vediet ci sa vychodniari chystaju, a kedy maju naplanovany odchod asi by som siel do stanu... Šiel by som na 125-ke ale nemam problem ist aj s poldecakmi
 Chcel som vediet ci sa vychodniari chystaju, a kedy maju naplanovany odchod asi by som siel do stanu... Šiel by som na 125-ke ale nemam problem ist aj s poldecakmi 

Tak ja osobne si chcem tú cestu trošku natiahnuť a pojazdiť si keď už vyfasujem od rodinky tú priepustku...
 Tak ja osobne si chcem tú cestu trošku natiahnuť a pojazdiť si keď už vyfasujem od rodinky tú priepustku...