Moderátor: Moderators
No ved sme to aj tak s nadhľadom braliTHeBaNDiT napísal:ale ludia, Matqo tych 12 hodin denne nemyslel konkretne na tuto akciu, ale vseobecne ako prejav nadseneho scootristu... isto nechce 12 hodin sediet na scootri (od siedmej do siedmej?) a potom rozkladat stan... Tych 5 hodin, ktore vyratal Veduci, je tak akurat.![]()
a aby sa nepovedalo, minulorocna akcia Dukla bola pre ludi zo zapadneho Slovenska tiez riadna zaberacka, poniektori rano vyrazali okolo stvrtej? A vecer sa vratili uz za tmy... Tam a spat krizom cez Slovensko v priebehu jedneho dna.![]()
Samozrejme takto sa neda fungovat niekolko dni po sebe, navyse s prespavanim v stane (isiel som napisat "v Stane"). Ale tych 5 hodin denne v sedle je vcelku v pohode, to mate 2 hodinky dopoludnia a 3 popoludni...
A do vyletu je este daleko, nad vsetkym sa da porozmyslat, upresnit, skorigovat, doladit.
Matqo napísal:Nazdar vsetci, chcel by som aplikovat vylet po slovenskych hraniciach s tym, zeby sme spali v stanoch popripade v nejakych lacnych hotelochChcem nastivit slovenske pamiatky ci uz zamky, hrady, jaskyne a mnoho dalsich. Vylet by som chcel stihnut max do 5 dni. A predbezny termin by bol koncom jula ( termin je orientacny - vela zavisi od pocasia ) s tym, zeby sme co najviac mohli spat v stanoch. Naisto uz sme dvaja. Dodatocne dam aj trasu
Ak by niekto mal zaujem tak kludne piste, privitame aj zensku spolocnost !