Supermoto 3.rocnik motoshow Presov.medzinarodne majstrovstva
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
Supermoto 3.rocnik motoshow Presov.medzinarodne majstrovstva
Volny pretek-stvorkolky,minibiky(aj pre verejnost)treningy od 8.30
Jaro Katrinak,Rasto Ekkert.uz sa montuje aj skokansky mostik pre sialencov.vstupne 100sk,deti zadara.
Uf je to fuska pisat to mobilom.
Chcel som to dat do oznamov, ale nemam narok ,tak je to tu.ibaze to citame len mi tak uvidime ci si to niekdo vsimne,alebo nejaky ochotny modulator by to mohol hodit do oznamov.teda len to podstatne.uvidime sa v sobotu.skok pojdeme mrknut uz v piatok ne?zdar.
Jaro Katrinak,Rasto Ekkert.uz sa montuje aj skokansky mostik pre sialencov.vstupne 100sk,deti zadara.
Uf je to fuska pisat to mobilom.
Chcel som to dat do oznamov, ale nemam narok ,tak je to tu.ibaze to citame len mi tak uvidime ci si to niekdo vsimne,alebo nejaky ochotny modulator by to mohol hodit do oznamov.teda len to podstatne.uvidime sa v sobotu.skok pojdeme mrknut uz v piatok ne?zdar.
podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
Tak uz je po...
Pozeram ze sa mi volade zatulal datum akcie hehe.asi dlhy predmet tak sorka.
Tak sme sa stretly.privitaly sme aj noveho clena na cpi a pokukali zavody a kaskaderov.vidiet na vlastne oci salto na motorke a ine kusi bolo fajn.fajn bolo ze sme sa zisly.dam sem aj fotky ale neskor.caftak tu sa.....

Tak sme sa stretly.privitaly sme aj noveho clena na cpi a pokukali zavody a kaskaderov.vidiet na vlastne oci salto na motorke a ine kusi bolo fajn.fajn bolo ze sme sa zisly.dam sem aj fotky ale neskor.caftak tu sa.....

podpis som si este nenastavil