CHATA-zraz 31.8-2.9.2007

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
miso

CHATA-zraz 31.8-2.9.2007

#1 Príspevok od užívateľa miso » Pi Aug 17, 2007 10:28 pm

Tak ako som pisal chata sa nachadza 3km od dediny Banske je to pekna samota v lese,cesta je super na zajazdenie,cena za celu chatu na jednu noc je 1400 sk takže cely vykend vyjde na 2800 sk je tam komplet vybava a postele samozrejme komu nevyhovuje cely vikend može príst aj sobotu určite pride Fokus a madmax,okolie prešov,bardejov je to vzdialene 28 km od KE a 45 km od PO,7 km od chaty je gejzir v Herlanoch pozyvam chlapov z celeho okolia istu učast treba nahlasit do dalšieho tyžna aby sme vedeli na čom sme tešime sa na každeho bude super :!: http://www.lesy.sk/showdoc.do?docid=143 ... TOKY_5.jpg[/img]

Užívateľov profilový obrázok
XAWIER
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
Skúter: Kymco XC 300i

#2 Príspevok od užívateľa XAWIER » So Aug 18, 2007 5:21 pm

Ked bude pocasie a dost ludi (aby sme neplatili dvaja), tak idem. Inak treba porozmyslat, ci by nestacila 1 noc...napr. zo soboty na nedelu, pretoze ked pojdu ludia, ktori nie su zarobkovocinny, nebudu si to moct dovolit a nepojdu vobec.
A este aby sa nestalo to, ze vopred objedname, bude prsat a nikto nepride. Da sa to potom zrusit? Alebo treba objednat 2-3 dni dopredu, ak sa teda da.
Kymco Xciting 300i

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa dr.snake » So Aug 18, 2007 5:23 pm

ja asi pridem len ce3z den aby som nemusel platit....haahah....focus pride? bo jak on nedojde ta nejdem..... :D
podpis som si este nenastavil

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista

#4 Príspevok od užívateľa XAWIER » So Aug 18, 2007 5:24 pm

dr.snake napísal:ja asi pridem len ce3z den aby som nemusel platit....haahah....focus pride? bo jak on nedojde ta nejdem..... :D
Jasne, ze Focus pojde, sak on je lider naseho timu, alebo inak povedane manager. Vsetko zabezpecuje...zrazy, telefonovacky a pod. :)
Doktore, ty mas prachu dost, ty to cvaknes za nas!!!
Kymco Xciting 300i

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa dr.snake » So Aug 18, 2007 5:27 pm

XAWIER napísal:
dr.snake napísal:ja asi pridem len ce3z den aby som nemusel platit....haahah....focus pride? bo jak on nedojde ta nejdem..... :D
Jasne, ze Focus pojde, sak on je lider naseho timu, alebo inak povedane manager. Vsetko zabezpecuje...zrazy, telefonovacky a pod. :)
co by ste chceli od pomaly invalida :D j.. vam?
pozn a co si nesiel na siravu na zraz?

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista

#6 Príspevok od užívateľa XAWIER » So Aug 18, 2007 5:30 pm

dr.snake napísal:
XAWIER napísal: Jasne, ze Focus pojde, sak on je lider naseho timu, alebo inak povedane manager. Vsetko zabezpecuje...zrazy, telefonovacky a pod. :)
co by ste chceli od pomaly invalida :D j.. vam?
Sak prave, invalid, ktory ma nasporeny na ucte pekny balik penazi a je zabezpeceny do dochodku. SIS ta preverila doktore 8) Takze prides?
Kymco Xciting 300i

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista

#7 Príspevok od užívateľa XAWIER » So Aug 18, 2007 5:31 pm

Na siravu som nesiel preto, lebo sme mali 2 dni vyjazdy na scootroch, tak treba aj odpocinut. A nikto nechcel ist na Siravu. Takze tak.
Kymco Xciting 300i

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa dr.snake » So Aug 18, 2007 5:47 pm

jak bude ok cas ta pridem s kamosmi ale asi len kuknut jak sa ozierate :D len aby sme to nasli tu dieru :D Sleeping Hollow

focus
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
Skúter: yamaha tdm 900

#9 Príspevok od užívateľa focus » So Aug 18, 2007 10:30 pm

Ja pridem urcite a uz sa na vas tesim.vikend pred xatozrazom este xceme navstivit bandita a shobula na jarmoku in bardejov tak sa stretneme aj tam.mohli by sa dostavit aj skutriky z okolia a pripadne by som ix ukecal na xatu tiez.napr G sa dlho neozval.viem ze su aj nejaki ludkovia vo vranove aj st.lubovni atd.k jarmoku bude samostatna tema.teda spolieham sa.zdar

miso

#10 Príspevok od užívateľa miso » Ne Aug 19, 2007 12:28 am

XAWIER napísal:Ked bude pocasie a dost ludi (aby sme neplatili dvaja), tak idem. Inak treba porozmyslat, ci by nestacila 1 noc...napr. zo soboty na nedelu, pretoze ked pojdu ludia, ktori nie su zarobkovocinny, nebudu si to moct dovolit a nepojdu vobec.
A este aby sa nestalo to, ze vopred objedname, bude prsat a nikto nepride. Da sa to potom zrusit? Alebo treba objednat 2-3 dni dopredu, ak sa teda da.
ja som dal iba termin ked sa zhodneme na jednej noc tak je to v pohode /napr. od soboty rana do nedele večera/ ked napr. budeme siedmy tak to vyjde po 200 sk za jednu noc to zrušenie keby hlasily zle pocasie zistim v pondelok dam vediet ako to bude :wink:

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista

#11 Príspevok od užívateľa XAWIER » Po Aug 20, 2007 9:19 pm

miso: tak co nove si zistil ohladom chaty?
Kymco Xciting 300i

miso

#12 Príspevok od užívateľa miso » Ut Aug 21, 2007 7:20 am

XAWIER napísal:miso: tak co nove si zistil ohladom chaty?
Vcera som jej volol do prace mala volno dnes to zistim pozeral som dlhodobu predpoved pocasie tak hlasia teplo a sucho :wink:

rspeed
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600

#13 Príspevok od užívateľa rspeed » St Aug 22, 2007 1:19 am

Caute chatari.Som trosku zaneprazdnenejsi skutrista ale....mam to stastie ze mam vlasnu chatu v Kavecanoch-sucha dolina,ale presovcatam by viac asi vyhovovala chata rodicov-ta je v Obisovciach v kopci nad svinkou.A do tej sa dost investovalo takze je v lepsom stave.Akurat vsetky vikendy su obsadene-chodia tam rodicia(utekaju z mesta),ale myslim ze okolo 3.9.idu vonku na dovolenku.Prezistim a mozno nieco zorganizujem.Jedine v com by mohol nastat problem je ze som pomerne cerstvy otec 5 tyzdnovej malej,ale to si zariadim....

focus
st. skútrista
st. skútrista

#14 Príspevok od užívateľa focus » St Aug 22, 2007 8:57 am

Tak v prvom rade gratulujem k potomkovi a vitaj medzi nami.cana je fajn a v obisovciax stojime na kofole ked xodime na ruzin.aj tento vykend pojdeme tak sa mozes pridat.typujem sobotu.

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista

#15 Príspevok od užívateľa XAWIER » St Aug 22, 2007 11:26 am

Rspeed: vitaj. Nam je to jedno ci to bude jedna alebo druha chata. Je vyhoda, ze je tvoja a nemusime to dopredu objednavat. Ide o to, aby sme mohli z chaty urobit nejake vyjazdy.
Co sa tyka nas, partie, tak nemaj obavy, vsetko sme partaci bez agresivnych sklonov :D hehe. Inak mas pekny scoot. Tak zatial caw.
Kymco Xciting 300i

focus
st. skútrista
st. skútrista

#16 Príspevok od užívateľa focus » St Aug 22, 2007 11:45 am

tak rozmyslam o zmene terminu na 29.8.ja 31-2.9/ nemozem,co vi na to? :cry:

miso

#17 Príspevok od užívateľa miso » Št Aug 23, 2007 7:55 am

focus napísal:tak rozmyslam o zmene terminu na 29.8.ja 31-2.9/ nemozem,co vi na to? :cry:
dnes zavolam pani ci je volny termin 28-29.8.2007 dam vam vediet miso :wink:

focus
st. skútrista
st. skútrista

#18 Príspevok od užívateľa focus » Po Aug 27, 2007 10:17 pm

Admino,zamkni nam to.dikes.

///tema je zamknuta, ak ju chcete odomknut, kontaktujte ma pomocou Sukromnej spravy - THeBaNDiT

Zamknuté

Návrat na "Východné Slovensko"