kto by sa pridal na neaky vyjazd dneees???
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
kto by sa pridal na neaky vyjazd dneees???
tj 19.08 ...len niekde na sigord, alebo neviem, navrhnite, len sa necem nudit
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
priatelka si na mna narokuje, takze ja sa nepridam, ani v najblizsom case... inac, vcera som presunul podlozku z variatora na jej povodne miesto, a do kopcov, v ktorych som sa v nizkych otackach trapil v 30km/h, teraz mi to ide 45-50km/h, ale aj tak este straca otacky... je to vsak do kopcov rozhodne lepsie, aj scooter je zivsi... len maximalka klesla zo 75-80 na 65-70km/h. Takze okusim tu bielu kontrastku, mam doma velky zverak...
A ked som potom namiesto 3.1 nahodil 3.5, opat povodny stav, prilis tazky prevod... takze kontrastka to snad poriesi...
A ked som potom namiesto 3.1 nahodil 3.5, opat povodny stav, prilis tazky prevod... takze kontrastka to snad poriesi...
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
pozooor:::
no som mrkal na pocko a sme dojazdili!!!!este dnes a konec,brutalne lejaky atd!!!tak sa povenujte priatelkam a ty co nemaju mozu ist so mnou na pivo
jedno zoberiem,cakame teda na lepsie pocko a vikendovy vyjazd,
OT:kdo pojde so mnou do banskeho odblokovat misovy skuta???

OT:kdo pojde so mnou do banskeho odblokovat misovy skuta???

podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
Ano boli sme.klasika.najprv sedime 2 pred halou na kofole.potom sa pridal donmartin a potom prisly 2moto 125.donmartin musel prec.tak som skocil po ladvinak 3x som sa vycural (poznate moj problem s kofolou hehe)a hura na sigord.posmiali a pokecali sme.tema bola donmartin-najvacsi tuner a rider.
ja som uz kofolu radsej vynexal a hajde do po.vratili sme sa okolo 19:45.xalani asi este isli pred halu a ja skuto pod plaxtu a hura na pivko a uz vypisujem.fotky dodam zajtra.mne sa to pacilo,dufam ze aj tomasovy po.ked nas to zle pocko obide tak pojazdime nex si tomas po uzije skutik,nakolko ho len teraz kupil.tak vsetkyx zdravim.
OT:zistil som ze dost vas snowborduje.tak by som rad s vami ostal v kontakte aj v zime.mozme davat drienicu.plexovku a stresny nosic mam.kto nema dosku a nevie tomu pozicam a naucim.cus.
ja som uz kofolu radsej vynexal a hajde do po.vratili sme sa okolo 19:45.xalani asi este isli pred halu a ja skuto pod plaxtu a hura na pivko a uz vypisujem.fotky dodam zajtra.mne sa to pacilo,dufam ze aj tomasovy po.ked nas to zle pocko obide tak pojazdime nex si tomas po uzije skutik,nakolko ho len teraz kupil.tak vsetkyx zdravim.
OT:zistil som ze dost vas snowborduje.tak by som rad s vami ostal v kontakte aj v zime.mozme davat drienicu.plexovku a stresny nosic mam.kto nema dosku a nevie tomu pozicam a naucim.cus.
podpis som si este nenastavil
- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
Focus a ty mas zajtra volno nie? Doobedu mam nejake povinnosti ale poobede ak nebude liat by sme sa mohli stretnut niekde medzi PO a SB..cize Velky Saris, tam je nejaka restauracka, kde sa da sediet vonku a mas vyhlad na cestu. Dali by sme kolu a pokecali. Daj vediet co a ako. Dufam, ze pocasie na vychode nebude az take zle...
Kymco Xciting 300i
- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
Taak, uz sme z Domase doma. Bol som ja a Focus. Spolu som presiel 130 km. Bolo super, pocasie na jednotku. NEskor da Focus aj foto.
Mal som mensi problem zo zadnym svetlom, zacal vypadavt kryt, asi sa ulomil kus plastu, ked som nabehol niekde na kanal, alebo do jamy. Tam som provizorne zatial zalepil, aby drzalo.
Tam sme si dali obed, kupali sa, kecali.
Naspat sme isli v kuse 40 km bez zastavenia. Moj scoot to zvladol
A nakoniec sme zaparkovali v PO v jednej letnej zahrade, kde prisiel DonMartin na scootri. Dali sme kofolu a naplanovali zajtrajsi vyjazd na Ruzin.
KTO IDE ZAJTRA? Zatial ja, Focus, DonMartin.
Mal som mensi problem zo zadnym svetlom, zacal vypadavt kryt, asi sa ulomil kus plastu, ked som nabehol niekde na kanal, alebo do jamy. Tam som provizorne zatial zalepil, aby drzalo.
Tam sme si dali obed, kupali sa, kecali.
Naspat sme isli v kuse 40 km bez zastavenia. Moj scoot to zvladol

A nakoniec sme zaparkovali v PO v jednej letnej zahrade, kde prisiel DonMartin na scootri. Dali sme kofolu a naplanovali zajtrajsi vyjazd na Ruzin.
KTO IDE ZAJTRA? Zatial ja, Focus, DonMartin.
Kymco Xciting 300i