Zemplínska šírava
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Zemplínska šírava
Caute som tu 14 dni na rehabilačnom pobyte som tu na masine jazdim už druhy den dufam ,že ešte do 30.9 ešte pojazdim cestovna rych. po rovine a menšie kopce 70 - 75 km/h takže chalani dik za odblokovanie 

no chlapi,ked dorazite k sirave,alebo MI tak vam pojdem oproti,mozme dat stretko aj na domasi,ked bude pocasie,to je pre vas blizsie,a mozme zalozit prvy rocnik uzatvorenia scooter sezony 07 na vychode,no ked bude pocasie,ale na ten zraz tu do MI by ste mohli prist,aby bolo aj zastupenie scootrov,je to uz asi 4 rocnik.ked budem vediet datum,tak ho tu hodim,pre info
bandit v pohode,lepsie by bolo keby ste boli viaceri,inak ja tiez chodim sam,lebo niet tu s kym chodit,tak si chodim sam,je tu sice super partia moto,ale to su velke kubatury,a tie nemam chut brzdit,ked sa nestretneme tuto sezonu,tak dufam,ze buducu urcite,ste tam celkompekna komunita v presove,tak snad sa uvidime na Domasi,alebo dame nejaku lahsiu turistiku po slovensku,ked bude zaujem,nieco cez zimu navrhnem.
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
no tesim sa s dalsieho do partie,skoda ze si sa neozval skor,si mohol byt s nami na xate,to bola taka predbezna rozlucka so sezonou,hlavne pre donmartina vzhladom na to ze si zlomil skutra a klucnu kost hehe,a filip sa nam tiez vysypal na bandite hehe, ale cez zimu tunime skutiki a pozyvam na cestu na moravu.ale to je este daleko a este mozno pojazdime v sep. a okt.
to bajo:zatial sa povenuj misovy,on toho roku malo jazdil a v tejto zime to xce dobehnut hehe.
to bajo:zatial sa povenuj misovy,on toho roku malo jazdil a v tejto zime to xce dobehnut hehe.

podpis som si este nenastavil
- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
No hej, stit mam. Ale uz ma to akosi nelaka v tejto zime. Aj ked hlasia teplo, moze byt dost silny narazovy vietor ako napr. dnes. Takze to je uz dost onicom..tento september...THeBaNDiT napísal:ale no, xawo, ideme, ne?Sak mas stit a ja som si nedavno kupil fajnu vetrovku na scooter... (za 3000 aj s chranicmi). GPS tiez uz mam, trafime...

Kymco Xciting 300i
tak skoda,ale na druhej strane som rad,ze sa CLUB VYCHODNIAROV rozrasta,lebo ako sa hovori nikdy nie je neskoro,Misovi sa budem venovat zajtra ak vydrzi pocasie, na morskom oku asi este nebol tak ked ho niekde odchytim do toho konca septembra a bude chut,a pocasicko tak spravime vyjazd,je tu kde chodit, chlapi bol niekto z vas na zraze na sirave?
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
ta xavik ty niesi oddany skutrista hehe ale zmrzlik hehe,ale fakt je zima ale ked mi niekdo pomoze vytlacit skutik s pivnice tak pojazdim,mam dovolenku buduci tyzden,XAWIER napísal:No hej, stit mam. Ale uz ma to akosi nelaka v tejto zime. Aj ked hlasia teplo, moze byt dost silny narazovy vietor ako napr. dnes. Takze to je uz dost onicom..tento september...THeBaNDiT napísal:ale no, xawo, ideme, ne?Sak mas stit a ja som si nedavno kupil fajnu vetrovku na scooter... (za 3000 aj s chranicmi). GPS tiez uz mam, trafime...
podpis som si este nenastavil
ozvi sa mi zajtra alebo piatok na vykend idem asi domou moje cislo mob.0905654004,nieco pojazdime toho 6.10 v pohode len nech neprsi a nemrzneBAJO1977 napísal:miso snad sa stretneme,ja teraz mam z roboty dovolenku,tak sa vozim,ked to pocasie a okolnosti dovolia,asi 6.10.neviem to isto by mal byt michalovsky zraz na luci pri penzione doline,tak mozes zabehnut,ale to este musim zistit,tak zatial vela stastnych km.

to XAWIER:tak ja som cele leto jazdil vacsinou sam,a ked prsalo tak som presedel za PC,ale na motoride sk.tam mam ten isty nick ako aj tu,ale zistujem,ze tu je to lepsie,viac moja krvna skupina,ale dufam,ze ma beriete medzi seba,hoci je koniec sezony(ved bude dalsia).
to MISO:miso ozvem sa ti,dnes to vyzera na pekne a slnecno,tak ti zavolam a sa dohodneme.