Zemplínska šírava

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
miso

Zemplínska šírava

#1 Príspevok od užívateľa miso » Ut Sep 18, 2007 9:13 pm

Caute som tu 14 dni na rehabilačnom pobyte som tu na masine jazdim už druhy den dufam ,že ešte do 30.9 ešte pojazdim cestovna rych. po rovine a menšie kopce 70 - 75 km/h takže chalani dik za odblokovanie :wink:

miso

#2 Príspevok od užívateľa miso » Ut Sep 18, 2007 9:18 pm

dnes som dal 70 km bolo prijemne teplo jedna plechovka prudko zabrzdila tak som trochu isiel aj ja do šmiku ale ustal som to ked ste niekto po blyzku ozvite sa :wink:

miso

#3 Príspevok od užívateľa miso » St Sep 19, 2007 5:52 am

davam nejake press fotto
Obrázok

focus
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
Skúter: yamaha tdm 900

#4 Príspevok od užívateľa focus » St Sep 19, 2007 9:44 am

Tak si fajn pojazdis.skoc do mixaloviec mrknut .je tam velky servis na skutre.podrobnosti vie madmax.dufam ze sa stretnes aj z borcami z mixaloviec a okolia.peknu rekreaciu prajem.
podpis som si este nenastavil

BAJO1977

#5 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » St Sep 19, 2007 2:04 pm

miso snad sa stretneme,ja teraz mam z roboty dovolenku,tak sa vozim,ked to pocasie a okolnosti dovolia,asi 6.10.neviem to isto by mal byt michalovsky zraz na luci pri penzione doline,tak mozes zabehnut,ale to este musim zistit,tak zatial vela stastnych km.

Užívateľov profilový obrázok
XAWIER
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
Skúter: Kymco XC 300i

#6 Príspevok od užívateľa XAWIER » St Sep 19, 2007 4:01 pm

No ja som daleko od Siravy, takze nic. Uzi si to tam! 8) 8) 8)
Kymco Xciting 300i

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » St Sep 19, 2007 4:16 pm

ale no, xawo, ideme, ne? :D Sak mas stit a ja som si nedavno kupil fajnu vetrovku na scooter... (za 3000 aj s chranicmi). GPS tiez uz mam, trafime... :D
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

shobull
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am
Skúter: neuvedený

#8 Príspevok od užívateľa shobull » St Sep 19, 2007 4:33 pm

myslim, ze keby isli viaceri, tak by som si dal povedat

focus
st. skútrista
st. skútrista

#9 Príspevok od užívateľa focus » St Sep 19, 2007 4:35 pm

no ja som uz dal do pivnice,ale silno uvazujem :wink:

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » St Sep 19, 2007 4:40 pm

2 focus: do pivnice siel lahko, co? Ale z pivnice po tych schodoch hore bez zadneho drziaka, to bude fuska...
Ohladom vyletu, nacitavam mapu, kolko je to kilometrov... ale urcite dost... okolo 150? Akysi mam pomaly maps.google.com

BAJO1977

#11 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » St Sep 19, 2007 4:51 pm

no chlapi,ked dorazite k sirave,alebo MI tak vam pojdem oproti,mozme dat stretko aj na domasi,ked bude pocasie,to je pre vas blizsie,a mozme zalozit prvy rocnik uzatvorenia scooter sezony 07 na vychode,no ked bude pocasie,ale na ten zraz tu do MI by ste mohli prist,aby bolo aj zastupenie scootrov,je to uz asi 4 rocnik.ked budem vediet datum,tak ho tu hodim,pre info

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » St Sep 19, 2007 4:55 pm

tak som pozrel na tie kilometre, z Presova do Michaloviec je to po hlavnom tahu 75km. To je v jeden den 150 kilometrov cesta. Ale ja mam cesty rad... len by som musel urcite raz tankovat... :D
Zatial vsak pisem v hypotetickej rovine... vela zalezi od pocasia a okolnosti...

BAJO1977

#13 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » St Sep 19, 2007 5:17 pm

bandit v pohode,lepsie by bolo keby ste boli viaceri,inak ja tiez chodim sam,lebo niet tu s kym chodit,tak si chodim sam,je tu sice super partia moto,ale to su velke kubatury,a tie nemam chut brzdit,ked sa nestretneme tuto sezonu,tak dufam,ze buducu urcite,ste tam celkompekna komunita v presove,tak snad sa uvidime na Domasi,alebo dame nejaku lahsiu turistiku po slovensku,ked bude zaujem,nieco cez zimu navrhnem.

focus
st. skútrista
st. skútrista

#14 Príspevok od užívateľa focus » St Sep 19, 2007 5:29 pm

no tesim sa s dalsieho do partie,skoda ze si sa neozval skor,si mohol byt s nami na xate,to bola taka predbezna rozlucka so sezonou,hlavne pre donmartina vzhladom na to ze si zlomil skutra a klucnu kost hehe,a filip sa nam tiez vysypal na bandite hehe, ale cez zimu tunime skutiki a pozyvam na cestu na moravu.ale to je este daleko a este mozno pojazdime v sep. a okt.
to bajo:zatial sa povenuj misovy,on toho roku malo jazdil a v tejto zime to xce dobehnut hehe. :wink:

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista

#15 Príspevok od užívateľa XAWIER » St Sep 19, 2007 6:12 pm

THeBaNDiT napísal:ale no, xawo, ideme, ne? :D Sak mas stit a ja som si nedavno kupil fajnu vetrovku na scooter... (za 3000 aj s chranicmi). GPS tiez uz mam, trafime... :D
No hej, stit mam. Ale uz ma to akosi nelaka v tejto zime. Aj ked hlasia teplo, moze byt dost silny narazovy vietor ako napr. dnes. Takze to je uz dost onicom..tento september... :cry:
Kymco Xciting 300i

BAJO1977

#16 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » St Sep 19, 2007 6:45 pm

tak skoda,ale na druhej strane som rad,ze sa CLUB VYCHODNIAROV rozrasta,lebo ako sa hovori nikdy nie je neskoro,Misovi sa budem venovat zajtra ak vydrzi pocasie, na morskom oku asi este nebol tak ked ho niekde odchytim do toho konca septembra a bude chut,a pocasicko tak spravime vyjazd,je tu kde chodit, chlapi bol niekto z vas na zraze na sirave?

focus
st. skútrista
st. skútrista

#17 Príspevok od užívateľa focus » St Sep 19, 2007 7:06 pm

XAWIER napísal:
THeBaNDiT napísal:ale no, xawo, ideme, ne? :D Sak mas stit a ja som si nedavno kupil fajnu vetrovku na scooter... (za 3000 aj s chranicmi). GPS tiez uz mam, trafime... :D
No hej, stit mam. Ale uz ma to akosi nelaka v tejto zime. Aj ked hlasia teplo, moze byt dost silny narazovy vietor ako napr. dnes. Takze to je uz dost onicom..tento september... :cry:
ta xavik ty niesi oddany skutrista hehe ale zmrzlik hehe,ale fakt je zima ale ked mi niekdo pomoze vytlacit skutik s pivnice tak pojazdim,mam dovolenku buduci tyzden,

BAJO1977

#18 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » St Sep 19, 2007 7:30 pm

fokus ja mam dovolenku tento tyzden,skoda ,ze sme sa tak minuly o tyzden,ale vecer uz je fakt kosa,chodim naobliekany jak cibula,ale pokial neprsi a vietor neprovokuje,tak chodim sa vozit(robim si zasoby na zimu),dufam,ze ti vyjde pocasie na druhy tyzden.

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista

#19 Príspevok od užívateľa XAWIER » St Sep 19, 2007 7:43 pm

No ja sa tiez vozim este..denne minimalne 20 km. Chodim do prace. Ale Sirava..to je uz dlhy vyjazd. To sme mali pocas leta. O 17.00 hodine je uz kosa....cize to by sme isli okolo 11 tam a hned nazad...kym svieti slnko a trosku prehrieva.
Kymco Xciting 300i

G

#20 Príspevok od užívateľa G » St Sep 19, 2007 7:50 pm

aka je voda? siel by som sa vozit na vodnom skutri, ale nejako sa mi nechce ist len tak na slepo 80km

BAJO1977

#21 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » St Sep 19, 2007 8:13 pm

voda je zelena od vodneho kvetu,ale na vodnych skutristov je tu stale niekto, ked je pekne slnecno.

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista

#22 Príspevok od užívateľa XAWIER » St Sep 19, 2007 8:16 pm

Este by som prijal tyzden okolo 30C!

Bajo ty preco si sa oval az teraz??? Co si robil cele leto ked sme lietali?:)
Kymco Xciting 300i

miso

#23 Príspevok od užívateľa miso » St Sep 19, 2007 10:49 pm

BAJO1977 napísal:miso snad sa stretneme,ja teraz mam z roboty dovolenku,tak sa vozim,ked to pocasie a okolnosti dovolia,asi 6.10.neviem to isto by mal byt michalovsky zraz na luci pri penzione doline,tak mozes zabehnut,ale to este musim zistit,tak zatial vela stastnych km.
ozvi sa mi zajtra alebo piatok na vykend idem asi domou moje cislo mob.0905654004,nieco pojazdime toho 6.10 v pohode len nech neprsi a nemrzne :!:

BAJO1977

#24 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » Št Sep 20, 2007 11:34 am

to XAWIER:tak ja som cele leto jazdil vacsinou sam,a ked prsalo tak som presedel za PC,ale na motoride sk.tam mam ten isty nick ako aj tu,ale zistujem,ze tu je to lepsie,viac moja krvna skupina,ale dufam,ze ma beriete medzi seba,hoci je koniec sezony(ved bude dalsia). :lol: to MISO:miso ozvem sa ti,dnes to vyzera na pekne a slnecno,tak ti zavolam a sa dohodneme.

focus
st. skútrista
st. skútrista

#25 Príspevok od užívateľa focus » Št Sep 20, 2007 11:55 am

Joj.tak by som jazdil,ale fcera som sa sundal a dnes trpim.len som nakupil oblecenie a boty v lidlu a zas som v posteli.pekny den.

Zamknuté

Návrat na "Východné Slovensko"