Streda,31.oktobra,nejaky vyjazd
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- LoLMAn
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Sep 18, 2007 4:04 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Streda,31.oktobra,nejaky vyjazd
Kedze Ficus konci sluzbu v Stredu a zacinaju sa aj prazdniny,mohli by sme nieco podniknut-mozme ist na Zlatu banu-Su tam komplet nove cesty,popripadne navrhnite nieco ine.Stretnutie ako vzdy na benzinke pri mestskej hale.Cas dam vediet
***ZRUSENE A PRESUNUTE NA STVRTOK A SOBOTU KOLI ZLEMU POCASIU***
Vsetci co ste tu uvedeni,dajte vediet ci pridete,tych co som neuviedol neurazte sa, dopisem vas,len mi dajte vediet
PS:necitujte tento prispevok-budem ho musiet upravovat
***ZRUSENE A PRESUNUTE NA STVRTOK A SOBOTU KOLI ZLEMU POCASIU***
Vsetci co ste tu uvedeni,dajte vediet ci pridete,tych co som neuviedol neurazte sa, dopisem vas,len mi dajte vediet
PS:necitujte tento prispevok-budem ho musiet upravovat
Naposledy upravil/-a LoLMAn v St Okt 31, 2007 11:25 pm, upravené celkom 5 krát.
podpis som si este nenastavil
Xawi,uz ma,v piatok mu dosli z BA,horsie to uz s vodicakom
,inak aj na to som myslel,ale zatial sa nam taka situacia nevyskytla ,ja by som sa obetoval a hned zastavoval(,aby som polisom zalepil oci)nech si ma kontroluju,na 99% to funguje,tak sme to robili ked som ja behal na velkej moto tiez bez papierov,kamosi ma krili,teraz je rada na mne,o par rokov to bude tak robit aj mas LoLY pre kamosov,proste sa to prenasa z generacie,na generaciu 

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
tak kukam ze dneskaj nikam nejdeme
,max,lineas hehe,sice prsi,ale radsej by som dnes bol v meste na skutry ,ako na plexovke,uplna hruza to je dnes,brr
nex sa vyprsi a zajtra bude pekne,ale asi mozem len ja,ale piatok,sobota domasa poho,aspon pojdeme bajovy oproti.este doplnim foto do kysak-vyjazd.pa

podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ja som dnes tiez co to pojazdil...poobede u nas uz fajn cca 13°C...akurat niekde boli hrube nanosy napadaneho mokreho listia a to je o hubu 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov