### tema oznacena ako Dolezite - THeBaNDiT
### upraveny nazov topicu - THeBaNDiT
### 10.08.2009 o 10:10 - pridal som hlasovanie o termine zrazu, kto sa planuje zucastnit, moze sa vyjadrit
 - THeBaNDiT
 - THeBaNDiTModerátor: Moderators

- THeBaNDiT
 - THeBaNDiT
 ) Do nazvu si mohol dat, ze sa to bude konat v Presove pred halou.
) Do nazvu si mohol dat, ze sa to bude konat v Presove pred halou.
podla Google Maps je to az do Kysaku nejakych 28km od halyQuiksilver napísal:vyjazd smer cemjata zo zadu na kysak
podla Google Maps je to do Margecian nejakych 30km od halyQuiksilver napísal:alebo by sa dalo ist na margecany ale to uz asi vela bude km

zvladol aj vacsie vzdialenosti...najdlhsie Banske a spat.
 zvladol aj vacsie vzdialenosti...najdlhsie Banske a spat.
 suhlasim zo sobotou alebo nedelou..
 suhlasim zo sobotou alebo nedelou..

)
)

bol to moj napad ked sme kecali raz s G tak som to povedal..povedal ze ide do toho..ale vcera povedal ze nece byt spoluorganizator ale ze mame s nim pocitat na isto..dalej sa ozval nejaky chalan tu z fora formou ss ze pojde tiez..dalej kamos na stvorkolke pojde tez,ze jemu sa lepsie vozi so skutrami
  bol to moj napad ked sme kecali raz s G tak som to povedal..povedal ze ide do toho..ale vcera povedal ze nece byt spoluorganizator ale ze mame s nim pocitat na isto..dalej sa ozval nejaky chalan tu z fora formou ss ze pojde tiez..dalej kamos na stvorkolke pojde tez,ze jemu sa lepsie vozi so skutrami   a  behom sezony ked uvidim skutristu odsatvim ho a budem kontaktovat..to som robil aj toho roku ked som zhanal ludi na vozenie..
  a  behom sezony ked uvidim skutristu odsatvim ho a budem kontaktovat..to som robil aj toho roku ked som zhanal ludi na vozenie.. 

(btw. o ceny mi nejde)
  (btw. o ceny mi nejde)

Jasne..HEHEHE!Quiksilver napísal:ten chopper skuter honda strieborna???