takze mame po akcii, napisem nejaky ten popis z mojej strany...
Najprv sa musim ospravedlnit za moj a bratov neskory prichod, obed sme mali dost neskoro (nedalo sa skor) a potom nam trvalo akosi dlho, kym sme sa vygulali...
No a podme na to: Do Presova k NAYu sme dorazili prave v case, ked sa tamojsia skupinka uz zberala k hale... takze sme sa uplne plynulo zapojili do skupinky. Quiksilver ju viedol, ja som bol druhy a v spatnych zrkadlach som kontroloval ostatnych... Pre upresnenie situacie, mnou predpovedany dazd visel nad Presovom, ale nemprsalo. Zacalo, az ked sme stali na pumpe pri hale. Motorky na trati lietali, ale akonahle zacalo prsat, isli sa skryt. Tak sme ucinili aj my, pod pristreskom som uchytil dva stoly. A tu uz si sedime a vonku leje.
Dvojicky Aprilie Atlantic 250, akoby ich jedna mater mala.
Prsalo nam viac nez solidne, vid foto...
A tu dalsi dvaja krasavci, scootre prestawbove.
Sedeli sme si teda pod pristreskom, debatovali, a dazd akosi nechcel prestat... napokon sa vsak unavil a mohli sme vyjst aj ku scootrom. Kosicania sa najprv poberali nazad do KE, potom sme sa ich vsak snazili zlakat na vyjazd na Sigord, ale cas nepustil, a tak sa pobrali svojou cestou smer Kosice, kde podla oblohy snad este aj prsalo...
Nieco malo pred pol siestou sme sa vybrali na Sigord. Stastne sme tam vsetci dorazili.
Ako vidite z fotiek, pocasie tam bolo uplne ine, slniecko sa nam ukazalo... Na fotke vidno moju opuchnutu tvar, darmo, hlavickovat vcelu sediac na motorke sa nevyplaca... (pre upresnenie, stalo sa mi to vcera, nie na dnesnej akcii)
A dalsia slnecna fotka...
Miesta tam bolo cez hlavu, skoda, ze Kosicania sli domov... Aj cesta bola velmi pekna, az na par vynimiek pekny novy asfalt a krasna priroda.
O pol siedmej sme sa pobrali domov. Quiksilver a rspeed spolu s Petou, neskor sa od nej odpojili a sli smerom na Kosice, a ja a brat nezavisle na nich... ponahlali sme sa totiz, aby sme stihli este MerkuryMarket, ktory vsak nemal dnes do 19:00, ako sme sa mylne domnievali, ale iba do 18:00, takze sme drali slajdre zbytocne (ale nie, az tak rychlo sme nesli, a slajdre aj tak nemame

).
Akciu hodnotim ako vydarenu (len skoda toho dazda), nezmokli sme (ak neratam scootre), pokecali sme, aj sme si vyjazd spravili a spoznali novych ludi, takze super. Ak mate nejake foto, nebojte sa dat ich sem do topicu...