vždyť to je úplne jinej sport

my sme mali zraz a totok bude show

Moderátor: Moderators
Neboj, už mám aj itinerár mestomScarp napísal:Bacil-BA - Mapu mas sice peknu ale je dost tazke sa podla nej orientovat vybavujeme na urade aby sme mohli dat napisy po meste k smeru zrazu len to nejak trva vsak uradnici
vlakom sa skúter previezť nedá (to mám zistené) iba ak bicykel. s tou chatkou to nieje zlý nápad. radšej 250 sk ako prechladnuté krížeScarp napísal:Bacil-BA
Preboha co si opisal cestu to mas to najhorsie mozne kade sa da dostat to by si siel cez kailovkua to je cesta tak 5 triedy a ides vlakom do ZC alebo ako to mam chapat ?
Kua, šak poraď kade, Ty si miestny. Na mape sú to ako normálne "žlté" hlavné cesty.Scarp napísal:Bacil-BA
Preboha co si opisal cestu to mas to najhorsie mozne kade sa da dostat to by si siel cez kailovkua to je cesta tak 5 triedy a ides vlakom do ZC alebo ako to mam chapat ?
sa niekde stretneme a pojdeme spoluBacil-BA napísal:Kua, šak poraď kade, Ty si miestny. Na mape sú to ako normálne "žlté" hlavné cesty.Scarp napísal:Bacil-BA
Ja prídem normálne na skútri, len aby som potom nemusel vlakom domov, keď ho nebudem mať kde prenocovať...
Vpravo sa to dá ešte zoom-ovať až na úroveň ulíc vNovej Bani.Bacil-BA napísal:Scarp napísal:Bacil-BA