10.08.2008(nedela) - Rakusko (Neuseedler)
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
10.08.2008(nedela) - Rakusko (Neuseedler)
V pripade priazniveho pocasia navrhujem v nedelu pekny vyjazd (na podnet Mata67) do Rakuska, cielova stanica predbezne stanovena na Neuseedler (podla dohody). Miestom stretnutia by mohla byt BA, kde by sme si od 13:30 pozreli Red Bull Air Race: http://www.redbullairrace.com/bratislava/
Datum a cas: 10.08.2008, 13:00. Odchod na vyjazd 15:00
Miesto stretnutia: Bratislava, nabrezie L. Svobodu (pripadne ine miesto, kde je mozne odparkovat motorky a mat pekny vyhlad na podujatie - nech sa vyjadria kolegovia z BA)
Takze kto sa prida??
Datum a cas: 10.08.2008, 13:00. Odchod na vyjazd 15:00
Miesto stretnutia: Bratislava, nabrezie L. Svobodu (pripadne ine miesto, kde je mozne odparkovat motorky a mat pekny vyhlad na podujatie - nech sa vyjadria kolegovia z BA)
Takze kto sa prida??
podpis som si este nenastavil
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Mato, ja viem, platim caffe ja, ale raz do roka tu mam rodicov na navsteve a nahalsili sa presne na nedelu.. ale neviem kedy, kolko sa zdrzia,preto vravim, ze sa vyjadrim az potom...Mato67 napísal:..tiež ma to napadlo s tým vstupným tak neviem veď môžeme
ísť aj niekde inde ... ku..a kuko ty nechceš ísť na kávu
podpis som si este nenastavil
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Ja určite neprídem, aj keď by som rád, trocha by som vás povodil, no mám ohlásenú návštevu.
Pokiaľ sa nechcete kúpať (ked uvidíte tú vodu ani sa nebudete chcieť) alebo trepať sa na hojadačky a iné zábavky, tak do rekreačného areálu nemusíte ísť dnu a platiť vstupné. Pokukáte vybehnete na mólo, dáte kafe a tak aj bez vstupného:

Pokiaľ sa nechcete kúpať (ked uvidíte tú vodu ani sa nebudete chcieť) alebo trepať sa na hojadačky a iné zábavky, tak do rekreačného areálu nemusíte ísť dnu a platiť vstupné. Pokukáte vybehnete na mólo, dáte kafe a tak aj bez vstupného:

Tak už zasa nič.
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Boli ste?
Ja som bol v sobotu sám, okolo 200km som spravil.
Keď som si to potom pozrel vo výpise z GPS tak mi napadlo, že by nebolo márne obehnúť to celé až dolu cez Maďarsko a potom zasa späť po druhej strane, vyšlo by to asi tak na 4 -5 hodiniek, podľa množstva a dĺžky zástaviek na atraktívnych miestach. Zatiaľ mám na postupne obehnuté tak okolo 60%.

Ja som bol v sobotu sám, okolo 200km som spravil.
Keď som si to potom pozrel vo výpise z GPS tak mi napadlo, že by nebolo márne obehnúť to celé až dolu cez Maďarsko a potom zasa späť po druhej strane, vyšlo by to asi tak na 4 -5 hodiniek, podľa množstva a dĺžky zástaviek na atraktívnych miestach. Zatiaľ mám na postupne obehnuté tak okolo 60%.

Tak už zasa nič.
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 8:50 pm
- Skúter: neuvedený
..no clapci ma vytiahli na BABU,čo som nemal v pláne na celú 5-ročnicu
/ strach zo strelcov /je toho plný motoride.Tak som šiel svojim tempom
hore pekne na 3-ke mal som stoho ceľkom dobrý pocit. Takže aj na
budúce.
Mabi-vdaka za fotky.
Bacil-to madarsko by nebolo zlé, hlavne to spojiť s návštevou nejakej
čárdy gulášik,halásle,mňam to môžem...