MEGAVYJAZD-skutrom k moru-nepodarene v 2007
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Zvladnut zvladla, a to je super, ze chce ist s Tebou, ale vies ake je sedenie na spolujazdcovom sedadle nepohodlne...? skus sa na nom previezt co len 100 km a pochopis...TomasARN napísal:mabi: mylis, ze by tu cestu nezvladla?

podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ak sa na to dá a zvládne to v pohode tak má môj obdiv.... moja manželka so mnou na dlhšie trasy nechodí len kvôli tomu že v zadu to ovela viac hádže a že je to nepohodlné ... 10-20 kilákov v pohode do Devínskej odtrpí ale povedala že dalej nie... asi je už stará a pohodlná...
dúfam že to nebude čítať... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- george
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
chlapci :
aby som uviedol veci na pravu mieru...
ondro:
Viem preco nejdes, kuko mi vravel nejake veci... takze som o tom vedel a nevicitam ti to... absolutne, dufam ze sa nehnevas na mna teraz. A kuko mi vysvetlil ako kamos kamosovi preco nejde... ja ho chapem... uplne. len nechcite po mne rozoberat tu detaily su urcite veci ktore si povedia dvaja ludia a tym to hasne ne vsetko sa pise na forum...
mabi:
vobec som nemyslel teba... neblazni sak sa pozname trosku... niekedy to vysvetlim na nejakej kofolke co som myslel... ale to je len moj postreh a subjektivny nazor... ale ty s tym nic nemas... a ani nikto koho osobne poznam.
Takze tak... chalani.... nezerme sa tu navzajom s prepacenim koli hovadinam....
btw. Nadej zomiera posledna... pocasie vyzera zle uz.... tento rok je to zrejme uz tema buducnosti to chorvatsko...
aby som uviedol veci na pravu mieru...
ondro:
Viem preco nejdes, kuko mi vravel nejake veci... takze som o tom vedel a nevicitam ti to... absolutne, dufam ze sa nehnevas na mna teraz. A kuko mi vysvetlil ako kamos kamosovi preco nejde... ja ho chapem... uplne. len nechcite po mne rozoberat tu detaily su urcite veci ktore si povedia dvaja ludia a tym to hasne ne vsetko sa pise na forum...
mabi:
vobec som nemyslel teba... neblazni sak sa pozname trosku... niekedy to vysvetlim na nejakej kofolke co som myslel... ale to je len moj postreh a subjektivny nazor... ale ty s tym nic nemas... a ani nikto koho osobne poznam.
Takze tak... chalani.... nezerme sa tu navzajom s prepacenim koli hovadinam....
btw. Nadej zomiera posledna... pocasie vyzera zle uz.... tento rok je to zrejme uz tema buducnosti to chorvatsko...
- Xlukas.cz
- st. cyklista
- Dátum registrácie: So Jún 10, 2006 6:01 pm
- Skúter: Piaggio X9 125
- Kontaktovať užívateľa:
udajne se zenske pri spravnem posazu na tech tvrdsich sedadlech uspokojuji.Tao napísal:Mate si ladvinku riadne vychovat este za mlada, vsak co ked prejdete z poldecaka na daky super sport co ma vzadu "akoze" sedadlo v podobe 1cm hrubej spongie? Alebo na daky custom chopper kde bude vzadu sediet rovno na blatniku? Ha? Potom co?![]()
vlady, manzelka asi spatne sedi nebo mas moc mekke/spatne tvarovane sedadlo

Naposledy upravil/-a Xlukas.cz v Po Sep 10, 2007 11:39 am, upravené celkom 1 krát.