Takze ja poskytnem predbezne statistiky, v najblizsich dnoch napisem podrobny cestopis...
Zucastnilo sa 6 motoriek:
Kymco XC 300
Kymco XC 250
Yamaha Xmax 250
Honda Varadero 125
Honda CBF 500
Suzuki V-Strom 650
Trasa bola nasledovna:
BA-Vieden-Graz-Spielfeld-Maribor-Zagreb-Senj
Cesta tam trvala:
Cesta domov trvala:
Celkovo sme najazdili cca 1650km, teda mimo cesty tam a domov to je:
450km po Chorvatsku.
Cestovanie pribiehalo fajn, po dialnici az do Spielfeld, co je posledne Rakuske mestecko. Tam sme presli do SLO, pricom sme mierne netrafili a na SLO dialnicu nechceli nabehnut. Je potrebne preto pozerat tabule, tesne pred hranicami je odbocka na Spielfeld a nasledne hranicny prechod mimo dialnice.
Po SLO sme sli cca 60 km mimo dialnice, v podstate stale rovno, smer Maribor a nasledne smer Zagreb. Da sa to bez najmensich problemov spravit.
Nasledne v HR nema zmysel ist mimo dialnice lebo nieze je tam mnoho dediniek, ale je to doslova jedna velka-tam kdekonci jedna, na tom istom stlpiku zacina druha. Vsade do 40km/h, csty katastrofa.
Dialnica je pravy opak, krasna, perfektne znacena, trasa od SLO hranic po mesto SENJ stoji cca 100 kuna, teda cca 430 Sk.
Primorske HR cesty su absolutna spicka, krasny vyhlad, kvalita 1s*, premavka primerana.
Zatial tolko, viac s foto postupne napisem ako cely clanok...
Pripravuje sa aj prezentacia s fotodokumentaciou, pripravuje sa aj zostrih videa s jazdenim.
A musim dodat dolezitu vec:
Pani, bolo mi potesenim stravit s vami dovolenku, prejst par kilometrov bok po boku a fakt dakujem kazdemu za pomoc a ustretovost pri rieseni problemov, od najmensich az po vacsie.
Extra vdaka patri Mirovi a Pindovi, napriek tomu, ze nepatria do radu motorkarov, mate u mna kazdy jedno velka DAKUJEM!
Zisli sme sa partia ktora si rozumela, mala v podstate rovnaky zamer, kazdy bol so vsetkym spokojny-stravili sme spolu fajn chvile.
A aj za vas som sa podakoval najvyssiemu, ze to vsetko dopadlo ako dopadlo, bez nehody, bez havarie, bez choroby, bez zleho pocasie, bez zlej nalady, bez vacsich problemov - a tie mensie sme doriesili v ramci srandy.