MEGAVYJAZD-skutrom k moru-nepodarene v 2007
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
No vidis a mas odpoved, kazdy na 90%, raz, niekedy, mozno... na isto nikto takze ani len termin nemozme produkovat...pablo_escobar napísal:ja by som isiel tak na 90 %, lebo si tiez myslim ze je to vec ktorú treba skusit. a viem že ak, by som nesiel asi by ma to dost sralo lebo velmi rad cestujem a este radsej na jednej stope. takze so mnou možte pocitat
podpis som si este nenastavil
- Tao
- v podmienke
- Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
na vystave v BA som povedal ze ak sa pojde tak idem bez vahania
celozavodnu dovolenku mam treti Julovy tyzden, prveho augusta idem do chorvatska na tyzden na lod a hned potom mam zase celozavodnu dovolenku tyzden
Upresnujem:
14.7. ~ 18.7. - volno
1.8. ~ 10.8. - obsadene
11.8. ~ 15.8. - volno
celozavodnu dovolenku mam treti Julovy tyzden, prveho augusta idem do chorvatska na tyzden na lod a hned potom mam zase celozavodnu dovolenku tyzden
Upresnujem:
14.7. ~ 18.7. - volno
1.8. ~ 10.8. - obsadene
11.8. ~ 15.8. - volno
-
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:39 pm
- Skúter: neuvedený
Chystam nejaku dlhsie trasu niekedy v juni aj ked neviem ci to bude zrovna Chorvatsko. Isiel by som aj s Vami len predsa mate silnejsie stroje a nebolo by to ono.
Takze keby sa nasiel niekto s podobnymi tech. parametrami a hlavne s natrenovanym zadkom na dlhe sedenie tak mozme nieco spachat viaceri.
Takze keby sa nasiel niekto s podobnymi tech. parametrami a hlavne s natrenovanym zadkom na dlhe sedenie tak mozme nieco spachat viaceri.